PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Kereskenyi, desemnat candidat oficial! Lista candidaţilor UDMR la Consiliul Local Satu Mare

Gábor Kereskényi a fost desemnat joi candidatul UDMR Satu Mare pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare la alegerile din acest an. La reuniunea reprezentanților municipali, la care a participat și președintele UDMR, Kelemen Hunor și primarul municipiului Debrecen, Dr. Papp Laszlo, au fost desemnați și candidații Uniunii pentru Consiliul Local Satu Mare. În urma votului, s-a stabilit și ordinea listei

Gábor Kereskényi a declarat că este încrezător în șansele de a obține un nou mandate de primar, bazându-se pe rezultatele obținute de Primăria Satu Mare în ultimii 3 ani și jumătate. Ordinea candidaților pentru Consiliul Local este:

1. Maskulik Csaba: 232 de voturi

  1. Szőcs Peter Levente: 230 de voturi
  2. Szejke Ottilia 228 de voturi
  3. Ressler Stefan: 227 de voturi
  4. Butka Gergely: 219 de voturi
  5. György Ildikó: 208 voturi
  6. Kiss József: 200 voturi
  7. Dohi-Trepszker Lilla-Etelka: 178 de voturi
  8. Bertici Stefan: 174 de voturi
  9. Német Szabolcs: 168 de voturi
  10. Gáti Stefan: 102 de voturi
  11. Barakonyi Gergő: 100 de voturi
  12. Horváth József: 68 39 de voturi
  13. Günthner Tibor: 65 39 de voturi
  14. Bura Maksay Stefan: 39 de voturi

”În iunie 2016 am devenit primar în orașul în care nu a fost reparată nicio stradă de mai bine de un an. Acum stau cu capul sus în fața dumneavoastră și pot spune cu mândrie că nu există domeniu care în 2020 să nu se fi dezvoltat comparativ cu 2016. Infrastructura rutieră, educația, zonele verzi au fost prioritățile ultimilor 4 ani. Satu Mare s-a schimbat în ultimii ani şi multe probleme s-au rezolvat printr-o bună administrare a municipiului.  Am primi astăzi susținerea colegilor mei de a candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Satu Mare. Este o recunoaștere a muncii pe care am depus-o timp de mai bine de 3 ani, dar și a încrederii că putem face și mai multe în următorii 4 ani.

Orașul este acum în mișcare, investițiile publice și private au adus un suflu nou în Satu Mare care capătă o nouă înfăţişare de la o zi la alta. Toate acestea s-au întâmplat mulţumită vouă, SĂTMĂRENILOR. Mulţumesc! Sunt convins că alături de echipa mea, împreună cu Dvs, vom face si de acum înainte lucruri frumoase  pentru orașul nostru”, a declarat Gábor Kereskényi.