Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Kereskenyi, desemnat candidat oficial! Lista candidaţilor UDMR la Consiliul Local Satu Mare

Gábor Kereskényi a fost desemnat joi candidatul UDMR Satu Mare pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare la alegerile din acest an. La reuniunea reprezentanților municipali, la care a participat și președintele UDMR, Kelemen Hunor și primarul municipiului Debrecen, Dr. Papp Laszlo, au fost desemnați și candidații Uniunii pentru Consiliul Local Satu Mare. În urma votului, s-a stabilit și ordinea listei

Gábor Kereskényi a declarat că este încrezător în șansele de a obține un nou mandate de primar, bazându-se pe rezultatele obținute de Primăria Satu Mare în ultimii 3 ani și jumătate. Ordinea candidaților pentru Consiliul Local este:

1. Maskulik Csaba: 232 de voturi

  1. Szőcs Peter Levente: 230 de voturi
  2. Szejke Ottilia 228 de voturi
  3. Ressler Stefan: 227 de voturi
  4. Butka Gergely: 219 de voturi
  5. György Ildikó: 208 voturi
  6. Kiss József: 200 voturi
  7. Dohi-Trepszker Lilla-Etelka: 178 de voturi
  8. Bertici Stefan: 174 de voturi
  9. Német Szabolcs: 168 de voturi
  10. Gáti Stefan: 102 de voturi
  11. Barakonyi Gergő: 100 de voturi
  12. Horváth József: 68 39 de voturi
  13. Günthner Tibor: 65 39 de voturi
  14. Bura Maksay Stefan: 39 de voturi

”În iunie 2016 am devenit primar în orașul în care nu a fost reparată nicio stradă de mai bine de un an. Acum stau cu capul sus în fața dumneavoastră și pot spune cu mândrie că nu există domeniu care în 2020 să nu se fi dezvoltat comparativ cu 2016. Infrastructura rutieră, educația, zonele verzi au fost prioritățile ultimilor 4 ani. Satu Mare s-a schimbat în ultimii ani şi multe probleme s-au rezolvat printr-o bună administrare a municipiului.  Am primi astăzi susținerea colegilor mei de a candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Satu Mare. Este o recunoaștere a muncii pe care am depus-o timp de mai bine de 3 ani, dar și a încrederii că putem face și mai multe în următorii 4 ani.

Orașul este acum în mișcare, investițiile publice și private au adus un suflu nou în Satu Mare care capătă o nouă înfăţişare de la o zi la alta. Toate acestea s-au întâmplat mulţumită vouă, SĂTMĂRENILOR. Mulţumesc! Sunt convins că alături de echipa mea, împreună cu Dvs, vom face si de acum înainte lucruri frumoase  pentru orașul nostru”, a declarat Gábor Kereskényi.

 

33 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Aceste activitati au avut loc in Ungaria sau nu aveti traducatori care sa scrie, sub limba maghiara si in limba romana?? Aveti greata mare de limba romana, de imnul Romaniei si de tricolorul romanesc?? Cati angati maghiari din totalul noilor angajati au intrat in primarie in stralucitorul mandat domnule primar?? Greu sa scoti din educatia primita sovinismul si alte comportamente mai putin democratice! Cand aveati un Peugeot inmatriculat in Ungaria, ce va mai placea sa conduceti cu prietenii in masina, pe trotuar, vis-a-vis de sediul udmr, mai tineti minte?? Da bicicleta cu care ati venit odata la serviciu o mai aveti?? Machete mai sunt, sa ne mai aratati ce vreti sa faceti dar numa nu reusiti?? Din realizarile din municipiu care si cate sunt private si care publice? Pasarela de la Nepi catre centrul nou in cate cincinale o veti realiza? Cu poluarea de la Ave Impex si altele va faceti ca nu stiti nimic?

    • H&R Răspunde

      @ Lili .. In rest totul e OK in judet si in tara asta? Esti proasta ca poola..

    • Observator Răspunde

      Felicitari Lili ! foarte bune observatiile tale ! Plus inca una- de la mine- Gabor si-a indeplinit cu strașnicie obligatiile de-a favoriza o anumita comunitate ( si aici cititi printre rânduri , a indeplinit la …. fix programul guvernului ungar) , deci , este ……un foarte bun candidat ! Si încă ceva , la pretentiile lor de ….grofi , nu-si puteau gasi alt loc , decat teatrul sătmarean . Oricum au pus monopol pe mai toate cladirile ( de patrimoniu )din oras . Așa că mai au nevoie de un mandat ! Niște javre .

    • Satmarean Răspunde

      Nu ti-e rusine nemernicule? Din totalul angajatilor la primarie max 10% sunt maghiar atata timp cat in oras 35% sunt de ernie maghiara!!!!! Mare e frustrarea care nu a trecut nici in 100 de ani. Poate chiar o sa bage Sarmarul cineva in rucsac si o sa duca in Ungaria :)))))))))

    • Tabu Răspunde

      Vā deranjeaza limba maghiara? Atunci de ce duceti la cu copilul bolnav la Debretin , de va duceti la Hajduszoboszlo la strand etc,etc.

      • mihail Răspunde

        @Tabu:daca pe tine te deranjeaza limba romana din Romania si nu o folosesti,atunci de ce mama dracului stai aici si nu pleci in alta parte,unde nu esti obligat s-o folosesti?Poti merge la Debretin-ul tau si sa te dai in utut,sau la strandul tau sa mananci kurtoskolaci unguresti!
        @satmarean:chiar ati vrea s-o puteti duce in pusta!Poate citesti si conditiile de acces in Politia locala a lui Gabor!Fara limba cailor nu poti accede!Dar uitasem.tu nu stii sa citesti romaneste!

        • ...?#@!....ățopi Răspunde

          Am asistat la momentul artistic “sunt un bou cu inteligență limitată”.

          • vileac

            Am vazut si in alt comentariu,atat stii sa scrii: am asistat la un momente artistic…poponar mic ce esti ?

  2. y Răspunde

    ….. Și au și reapărut unii fripturiști, mercenari …… Măcar arhitectul de casă nu este pe loc eligibil. Dacă rămâne așa.

  3. mae Răspunde

    o vai si amar,gabor esti primar doar de forma …..ca Dn CSONGOR,(TARR),conduce orasul tu doar semnezi el da ordinele stii bine ,asa ca daca ar candida Dn Csongor (tarr)eu las vota,e mai simpatic e om adevarat nu ca tine unul ce nu a facut nimic in viata asta ,politica are nevoie de oameni slabi ca sai puna in frunte sai poata comanda.

    • ... Răspunde

      Vezi ca pomenești de un om care era o vreme bună penelist sadea prin livadă because a înțeles că nu-i servit cu ‘magyaros babgulyás’ din buget. Nu mă crezi? Bagă niște căutare pe goagăl. Maaare caracter toți! Dacă ar ajunge primar curând am schimba și denumirea orașului. Posibil.

  4. Român Răspunde

    Alooo GUVERNU, ce faceți cu limba română ? pt. ciolan ați dat-o la străini, parșivilor !!!!!

  5. 007 Răspunde

    -Cand ati luat in primire postul de primar ati facut vre-un audit la firmele de sub tutele Primariei ?!Ati instiintat institutiile statului fata de neregulile constatate de audit(daca s-a facut,desigur)???!!!
    -Cat de vinovat va simtiti impreuna cu partidul dvs.,sustinand aceste manarii ,de pe vremea lui Dragnea- Govor .Nu nimic asa-i???
    Iata ce scriu cei de la Adevarul,,Cum s-a întins caracatiţa Tel Drum până la Satu Mare. Oficialii companiei de apă „au intrat în fibrilaţii“ după ce OLAF le-a imputat o fraudă de 6,1 milioane euro”
    In media din satmar e liniste totala pe acest caz,aproape ca te duce gandul la o asociere intre media si posibilii infractori din societatile statului ,pe o intelegere tacita,taci tu presa ,ai publicitate,nu taci…vacs bani de publicitate .

  6. R.C. Răspunde

    Dacă PNL, USR, PMP ia fața la udmr, kermit ai belit cariciu.
    Nu că aștia ar fi mai buni dar…..

  7. Satmarean cu drept de vot Răspunde

    Actualul primar,inca, a promis in scris si in declaratiile de presa asfaltarea strazii Alecu Russo. Strada a fost introdusa in zona B de impozitare ca si cum ar fi modernizata. Au incasat banii majorati pentru impozit pe casa si teren conform tarifului de zona B. Strada si acum arata la fel daca nu mai jalnic ca si anul trecut iar locatarii au ramas tot cu gropi , praf, masini distruse si banii luati.
    Este normal dl Kereskenyi ?
    E corect dl Kereskenyi?
    Este legal dl Kereskenyi?
    Promitem si nu facem dar jecmenim cetatenii !!!
    Vedeti str. Alecu Russo impozitat in zona B de anul trecut – aviz institutiilor abilitate !!!
    Cum credeti ca vor vota cetatenii din zona Alecu Russo si cei care au fost pacaliti cu impozitul majorat si incasat in 2019 prin rezonarea de la D la zona B de impozitare ?

  8. Ba Răspunde

    Va place rasul ala de….no coment !

  9. cazma Răspunde

    Lilla felicitari si la mai mare

  10. dani Răspunde

    Dar conducerea aeroportului din Debrecen in frunte cu dl .Vajda de ce nu l- ati chemat gaBIKA ,???Doar i- ati promis in mod solmn la ei dupa vizita facuta cu pataki (inceputul lui 2017)ca aeroportul din Satu Mare nu va face concurenta lor Poate-ti facea un cadou pretios de pus in vitrina? In concluzie satmareni pina ce la conducerea jud.si mun.vor fi astea doi ,nu vom avea curse internationale de pe aeroportul din Satu Mare Pa

  11. zz Răspunde

    Dupa sloganul udmr: Impreuna construim orasul. Impreuna cu cine? (Egyutt epitjuk a varost.- Lipsa traducerii fiind intr-adevar o jignire pe seama alegatorilor romani).
    Pai… santierul, adica haosul dezlantuit se mai observa, mai ales pe strazi, in trafic. Rusinos si jenant.

    • Vb rumana Răspunde

      De ce plm ar trebui vb lb rumana la conferinta UDMR???!!! Esti nebun frate?

  12. Driver Răspunde

    Ai dreptate, am fost coleg de școală cu el, mie rușine, un mincinos!!!
    Sunt maghiar, dar el e un șovin!
    Totuși trăim in romănia.
    Familia Némethi

    • Kereskenyi Răspunde

      Nu am avut astfel de coleg de scoala. De fapt nu-mi plac tradatorii si renegatii.

  13. Satmarean Răspunde

    Ce bine e să fii consilier ani de zile, să primești bani de la statul român pe care îl înjuri și sabotezi și să nu faci nimic pentru oraș!

  14. Satmareanul Răspunde

    Inca 4 ani de seceta ptr oras. Nu stiu cand vor intelege si maghiarii din Satu Mare ca trebuie sa voteze pe criterii de competenta, nu pe criterii de nationalitate. Vedeti Oradea si Tg Mures, orase chiar cochete, unde votarea pe criterii etnice nu functioneaza. UDMR=PSD

  15. ...?#@!....ățopi Răspunde

    @Vileac, să înțeleg că te-ai autoproclamat avocatul lui @mihail? Sau sunteți una și aceeași persoană? Anomalie genetică ce ești.

  16. Stai cuminte băiete Răspunde

    Cu Tg. Mureș ai dat-o în bară. Acel oraș din păcate a stagnat 10 ani după ce în ultimi ani a început să devină codaș la toate. Puteți spune orice, toată lumea vede că în acest oraș începe să fie ordine. Poate acesta nu vă vouă!

  17. Lincol Lawyer Răspunde

    Oameni buni! Cei care tot se leagă de primar cu niște lucruri care nu au legătură cu lumea în care trăim sunt pur și simplu plătiți pentru asta. Suntem în an de alegeri, vedem cu toții că sa lucrat și se lucrează în oraș, să nu ne lăsăm să fim prostiți!

    Jóemberek! Azok akik most a polgármestert rugdossák minden mondvacsinált hülyeséggel, azok egyszerűen fizetve vannak ezért. Választási évben vagyunk, mindannyian látjuk, hogy dolgoztak és dolgoznak a városban, ne hagyjuk, hogy hülyítsenek minket ezek a trógerek!

    • y Răspunde

      A baj csak az hogy rengeteg a silány munka amit mellesleg szépen átvesznek. Csak ez a baj.

      • Dan Dediu Răspunde

        A baj csak az hogy nem akarsz vegleg cokizni. Erst meg hogy te nem szamitol. Na.

        • y Răspunde

          Tu nici atâta. Toată lumea are dreptul la părere. Dacă e și fundamentată puțin îmi pasă dacă deranjez pe cineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.