PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tășnădeni reținuți 24 de ore! Au dat lovitură după lovitură

Tășnădeni reținuți 24 de ore! Cei doi au dat lovitură după lovitură, până când unul dintre ei a fost prins în flagrant de polițiști în timp ce a pătruns într-o locuință.

Ce spune Poliția:

La data de 19 martie, patrula mixtă de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Orașului Tășnad, formată dintre un polițist și un jandarm, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 45 de ani, din oraș Tășnad, în timp ce a pătruns într-un imobil, din localitatea de domiciliu.

În urma cercetărilor desfășurate de polițiști, aceștia au stabilit faptul că în perioada 16 – 19 martie a.c., persoana mai sus menționată împreună cu un alt bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate, ar fi pătruns în mai multe rânduri într-un imobil nelocuit din oraș Tășnad, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, pe care apoi le-ar fi valorificat.

O parte din bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanei vătămate astfel, prejudiciul cauzat a fost recuperat în procent de 10%. Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiști, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiuni de furt calificat, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Pentru prevenirea furturilor din imobile și din societățile comerciale, polițiștii sătmăreni recomandă:

 

Sursa: IPJ Satu Mare