PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tragedie în fotbal. A murit Martin Tudor, fostul portar al Olimpiei Satu Mare

Fostul portar al Olimpiei Satu Mare, Martin Tudor, a murit luni dimineață, la vârsta de 43 de ani. Din primele investigații se pare că Tudor a suferit un infarct. Acesta a fost găsit în locuința sa din Reșița, în jurul orei 10.

,,Familia Olimpia a mai pierdut azi un membru marcant: fostul portar al echipei din perioada ultimei prezențe a clubului pe prima scenă fotbalistică a țării, Martin Tudor a fost răpus de infarct. “Gică” , așa cum il cunoșteau toți Olimpiștii ne-a părăsit la vârsta de 43 de ani. Odihnește-te în pace. Clubul și suporterii transmit condoleanțe familiei îndoliate’’, se arată pe pagina de Facebook al clubului sătmărean.

Născut la Avrig, pe 10 iunie 1976, Martin Tudor a început fotbalul la Jiul Petroșani, pe postul de portar. A debutat în echipa mare la 20 de ani, într-un meci cu Petrolul Ploiești. A fost singurul său meci pentru echipa de seniori a Jiului, pentru că în 1997 a semnat cu Olimpia Satu Mare.

După ce a promovat cu Olimpia Satu Mare în Liga 1 și a petrecut un sezon în prima divizie, portarul Martin Tudor a fost contactat de Steaua, iar în 1999 a făcut pasul spre București. Șase ani a apărat în Ghencea, după care a semnat cu CFR Cluj. În finalul carierei a părăsit CFR-ul pentru rivala Universitatea Cluj, aceasta fiind ultima echipă la care a activat. S-a retras oficial în 2008.