Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Tragedie în fotbal. A murit Martin Tudor, fostul portar al Olimpiei Satu Mare

Fostul portar al Olimpiei Satu Mare, Martin Tudor, a murit luni dimineață, la vârsta de 43 de ani. Din primele investigații se pare că Tudor a suferit un infarct. Acesta a fost găsit în locuința sa din Reșița, în jurul orei 10.

,,Familia Olimpia a mai pierdut azi un membru marcant: fostul portar al echipei din perioada ultimei prezențe a clubului pe prima scenă fotbalistică a țării, Martin Tudor a fost răpus de infarct. “Gică” , așa cum il cunoșteau toți Olimpiștii ne-a părăsit la vârsta de 43 de ani. Odihnește-te în pace. Clubul și suporterii transmit condoleanțe familiei îndoliate’’, se arată pe pagina de Facebook al clubului sătmărean.

Născut la Avrig, pe 10 iunie 1976, Martin Tudor a început fotbalul la Jiul Petroșani, pe postul de portar. A debutat în echipa mare la 20 de ani, într-un meci cu Petrolul Ploiești. A fost singurul său meci pentru echipa de seniori a Jiului, pentru că în 1997 a semnat cu Olimpia Satu Mare.

După ce a promovat cu Olimpia Satu Mare în Liga 1 și a petrecut un sezon în prima divizie, portarul Martin Tudor a fost contactat de Steaua, iar în 1999 a făcut pasul spre București. Șase ani a apărat în Ghencea, după care a semnat cu CFR Cluj. În finalul carierei a părăsit CFR-ul pentru rivala Universitatea Cluj, aceasta fiind ultima echipă la care a activat. S-a retras oficial în 2008.

2 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Păcat că ai plecat așa tânăr. Din păcate moartea ta nu conteaza zilele acestea,nu ai avut virusul la modă. Dumnezeu să aibă grijă de tine,acolo sus. Cine a fost suporter al Olimpiei și al Stelei nu te va uita. Rămas bun.

  2. Satmarean Răspunde

    D-zeu sa-l odihneasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.