PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Intervenţie fermă a Poliţiei Satu Mare. Bărbat scos din maşină şi încătuşat

Intervenţie fermă a Poliţiei Satu Mare pe str. Ostrovului. Doi poliţişti din Satu Mare au intervenit zilele trecute cât se poate de ferm în cazul unei persoane care a refuzat să se legitimeze şi nu îşi justifica prezenţa în zonă.

Potrivit martorilor, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism în zona str. Ostrovului, unde a fost semnalate mai multe probleme în ultima perioadă. Pasagerul de pe locul din dreapta ar fi refuzat să se legitimeze, el neavând domiciliul în zonă şi nici declaraţie pe propria răspundere. Poliţiştii i-au cerut documentele, au insistat să se legitmieze şi să prezinte declaraţia, dar bărbatul s-a baricadat în maşină, sperând să scape, doar că poliţiştii au intervenit ferm, fără să ezite şi să se lase intimidaţi, reuşind să deschidă uşa maşinii, să îl încătuşeze şi să îl conducă la secţia de poliţie.

La secţie s-a descoperit că bărbatul are domiciliul în Vetiş, nu îşi justifica prezenţa în zonă şi nu avea nici declaraţie. Astfel, el ar fi fost amendat, pentru încălcarea ordonanţelor militare, cu suma de 20.000 de lei.