Ultima actualizare: azi, 10:58

Locale

VIDEO. Intervenţie fermă a Poliţiei Satu Mare. Bărbat scos din maşină şi încătuşat

Intervenţie fermă a Poliţiei Satu Mare pe str. Ostrovului. Doi poliţişti din Satu Mare au intervenit zilele trecute cât se poate de ferm în cazul unei persoane care a refuzat să se legitimeze şi nu îşi justifica prezenţa în zonă.

Potrivit martorilor, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism în zona str. Ostrovului, unde a fost semnalate mai multe probleme în ultima perioadă. Pasagerul de pe locul din dreapta ar fi refuzat să se legitimeze, el neavând domiciliul în zonă şi nici declaraţie pe propria răspundere. Poliţiştii i-au cerut documentele, au insistat să se legitmieze şi să prezinte declaraţia, dar bărbatul s-a baricadat în maşină, sperând să scape, doar că poliţiştii au intervenit ferm, fără să ezite şi să se lase intimidaţi, reuşind să deschidă uşa maşinii, să îl încătuşeze şi să îl conducă la secţia de poliţie.

La secţie s-a descoperit că bărbatul are domiciliul în Vetiş, nu îşi justifica prezenţa în zonă şi nu avea nici declaraţie. Astfel, el ar fi fost amendat, pentru încălcarea ordonanţelor militare, cu suma de 20.000 de lei.

14 comentarii

  1. realist Răspunde

    Sa vedem cand isi va plati amenda respectivul…

  2. Noi Răspunde

    Felicitări Poliției Române.

    • Pixulescu Răspunde

      fuck yourself, beach!
      ma-ta care te-a fatat!

      • prixulescu Răspunde

        Să te amendeze zilnic cu cuantumul maxim militzienii! Așa de-a moca! Dacă continuă mult va trebui să scoatem și permis să mergem pe jos? Tu sigur n-o să capeți!

        • Bogu Răspunde

          Du-te spala-te pe mâini. In cazul tău pe mână, onanistule. Nu prea ai tu treabă cu legea si cu asumarea consecintelor…..

          • prixulescu

            Da’ știu că și tu stai numa’ de-o parte a legii! Aia cu dăi și dăi înainte! Dăm amenda și să fie cât mai mare dar nu judecăm. Apoi avem orgasm că am făcut planu’! Cu ce folos? Amenda e importantă sau ca omul să respecte legea?

        • nuconteaza Răspunde

          prixulescu .. tu cum consideri ca ar trebui sa se aplice legea unor persoane pe care le doaren p**a de restrictii?

  3. y Răspunde

    @all;nimeni,nimeni nu are nevoie de prostiile mele?Hai că fac pace cu toti românii de pe portal…Spun sărut mâna la Rodica,doar băgati=mă in seamă!Recunosc sunt un expirat,mă cert cu toată lumea-firesc nu ungurasii mei-dar mă redresez…Pâna la Partium il mai pup pe Gabor-poate scăpati de el!

    • y Răspunde

      Nu eu am scris. Fă un efort și găsește-ți un nick propriu. Chiar nu mă interesează ce spui dar semnează-te cu nick propriu. E așa greu?😱

    • matroz Răspunde

      Scuze eu am fost m-am îmbătat ieri și nu știam nici măcar numele meu adevărat ) Din păcate amu nu pot să viztez satul meu natal în Moldova, stau în apartament și beau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.