PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

ANCHETĂ. O femeie a sărit de la geamul Spitalului Județean Satu Mare!

O pacientă a sărit de la geamul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Totul s-a întâmplat în cursul dimineții de 12 mai, iar potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean, Constantin Demian, este vorba de o femeie, în vârstă de 65 de ani, care a devenit agresivă după dializă.

Concret, femeia a fost internată la Spitalul Județean, secția Nefrologie, iar după dializă a devenit agitată și confuză, a declarat, pentru Portal SM, purtătorul de cuvânt al SJU, Constantin Demian. Pacienta a fost dusă imediat pe secția de Psihiatrie, însă fără să fie internată, fiind readusă pe secția de Nefrologie, acolo unde a fost imobilizată.

Cu toate că a fost imobilizată, pacienta a reușit să își slăbească legăturile, după care a vrut să iasă pe un geam aflat la parterul unității spitalicești. După ce a căzut de la geam, femeia și-a fracturat mai multe membre. În acest moment, aceasta se află sub tratament și observație, a mai precizat Constantin Demian, pentru Portal SM.

După acest incident, la Spitalul Județean Satu Mare a fost deschisă o anchetă, iar în funcție de rezultatul anchetei se vor lua măsurile care se impun.