Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

ANCHETĂ. O femeie a sărit de la geamul Spitalului Județean Satu Mare!

O pacientă a sărit de la geamul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Totul s-a întâmplat în cursul dimineții de 12 mai, iar potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean, Constantin Demian, este vorba de o femeie, în vârstă de 65 de ani, care a devenit agresivă după dializă.

Concret, femeia a fost internată la Spitalul Județean, secția Nefrologie, iar după dializă a devenit agitată și confuză, a declarat, pentru Portal SM, purtătorul de cuvânt al SJU, Constantin Demian. Pacienta a fost dusă imediat pe secția de Psihiatrie, însă fără să fie internată, fiind readusă pe secția de Nefrologie, acolo unde a fost imobilizată.

Cu toate că a fost imobilizată, pacienta a reușit să își slăbească legăturile, după care a vrut să iasă pe un geam aflat la parterul unității spitalicești. După ce a căzut de la geam, femeia și-a fracturat mai multe membre. În acest moment, aceasta se află sub tratament și observație, a mai precizat Constantin Demian, pentru Portal SM.

După acest incident, la Spitalul Județean Satu Mare a fost deschisă o anchetă, iar în funcție de rezultatul anchetei se vor lua măsurile care se impun.

3 comentarii

  1. varu Răspunde

    Poate trebuia supraveghiata ,zic eu …Dar …deh ,covitu -i de vina..
    Acuma nu mai trebuie , cu atatea fracturi o sa fie cuminte …. vai de noi …

  2. ? Răspunde

    Avea de ales între a fi omorâtă cu Covid sau de boala. Respect pt doamna.

  3. fane boca Răspunde

    este victima sistemului medical din romania cu ministrul ala care vorbeste atit de precipitat ca zici ca il fu…gareste ioana bran care se pricepe la toate, chiar si la finante 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.