PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Impresionant! Un băiețel și-a donat banii din pușculiță unui tată ce și-a pierdut un picior

Gest de-a dreptul impresionant al unui băiețel din Satu Mare. Acesta și-a donat toate economiile din pușculiță pentru a ajuta un tată ce își crește singurul copil, după ce și-a pierdut un picior.

Povestea micuțului care a renunțat la toți banii din pușculiță, strânși încă de la începutul anului, a fost relatată de Marcela Papici.

,,Cand vorbim de donatii pentru o cauza sociala sau umanitara, fiecare banut e valoros. Dar si mai valoroasa e povestea din spatele banilor! Ceea ce vedeti in poza sunt 670 lei donati de o mamica impreuna cu fiul dansei pentru Cristi, tanarul fara picior. Au fost stransi, leu cu leu (la propriu) de la inceputul anului. Urmau a fi folositi pt o iesire mama-fiu, la finalul anului. Povestea lui Cristi le-a schimbat planurile. Au hotarat ca e mai important sa-l ajute! Tinere, fi mandru de tine si de mama ta! Gestul tau e fara egal! Va multumesc din suflet pentru ca m-ati facut partasa!”, se arată în mesajul Marcelei Papici.

Un bărbat din județul Satu Mare își crește singurul copil așa cum poate, după ce și-a pierdut un picior într-un accident pe camp. Bărbatul, părăsit de soție, îl crește pe cel mic cu ajutorul mamei, însă nu este de ajuns. El are nevoie de o proteză la picior, în valoare de 4.600 lei.

Fostul viceprimar al municipiului Satu Mare, Marcela Papici, a pornit o campanie pentru a strange banii necesari cumpărării unei proteze.

„El e Cristi. Din 2011 nu mai are picior. Si l-a pierdut intr-un accident pe camp – o combina i-a prins piciorul si nu s-a mai putut face nimic. Nu a abandonat lupta sau visul la o viata normala! In 2012 a primit o proteza dar…dupa cativa ani,a cedat. Nu a renuntat la a fi barbat dar mai ales nu a renuntat la a fi tata! Chiar daca “mama” lui Andrei i-a parasit cand acesta avea doar cateva luni! De atunci il creste singur! Ajutat doar de mama sa!’’