Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. Impresionant! Un băiețel și-a donat banii din pușculiță unui tată ce și-a pierdut un picior

Gest de-a dreptul impresionant al unui băiețel din Satu Mare. Acesta și-a donat toate economiile din pușculiță pentru a ajuta un tată ce își crește singurul copil, după ce și-a pierdut un picior.

Povestea micuțului care a renunțat la toți banii din pușculiță, strânși încă de la începutul anului, a fost relatată de Marcela Papici.

,,Cand vorbim de donatii pentru o cauza sociala sau umanitara, fiecare banut e valoros. Dar si mai valoroasa e povestea din spatele banilor! Ceea ce vedeti in poza sunt 670 lei donati de o mamica impreuna cu fiul dansei pentru Cristi, tanarul fara picior. Au fost stransi, leu cu leu (la propriu) de la inceputul anului. Urmau a fi folositi pt o iesire mama-fiu, la finalul anului. Povestea lui Cristi le-a schimbat planurile. Au hotarat ca e mai important sa-l ajute! Tinere, fi mandru de tine si de mama ta! Gestul tau e fara egal! Va multumesc din suflet pentru ca m-ati facut partasa!”, se arată în mesajul Marcelei Papici.

Un bărbat din județul Satu Mare își crește singurul copil așa cum poate, după ce și-a pierdut un picior într-un accident pe camp. Bărbatul, părăsit de soție, îl crește pe cel mic cu ajutorul mamei, însă nu este de ajuns. El are nevoie de o proteză la picior, în valoare de 4.600 lei.

Fostul viceprimar al municipiului Satu Mare, Marcela Papici, a pornit o campanie pentru a strange banii necesari cumpărării unei proteze.

„El e Cristi. Din 2011 nu mai are picior. Si l-a pierdut intr-un accident pe camp – o combina i-a prins piciorul si nu s-a mai putut face nimic. Nu a abandonat lupta sau visul la o viata normala! In 2012 a primit o proteza dar…dupa cativa ani,a cedat. Nu a renuntat la a fi barbat dar mai ales nu a renuntat la a fi tata! Chiar daca “mama” lui Andrei i-a parasit cand acesta avea doar cateva luni! De atunci il creste singur! Ajutat doar de mama sa!’’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.