PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO&VIDEO. Câine de rasă bătut cu sapa până a intrat în comă!

Câine de rasă bătut cu sapa până a intrat în comă! Totul s-a petrecut în localitatea Hodişa din judeţul Satu Mare. Un câine de rasa ciobănesc de Bucovina, cu pedigree, aparţinând unui bărbat din Hodişa a fost bătut de un vecin până a ajuns în comă.

Proprietarul a povestit pentru PortalSM că avea câinele legat în lanţ, însă, din nefericire, s-a dezlegat şi a ajuns în curtea vecinilor. Cu toate că patrupedul nu era unul agresiv, vecinul l-a bătut cu sapa până aproape l-a omorât. Se pare că a prins câinele, care a fugit cu lanţul după el, l-a legat de un copac din curtea casei sale şi apoi l-a lovit de mai multe ori cu sapa. În momentul în care câinele a fost găsit de stăpân, acesta de abia mai respira, era întins pe pământ şi nu se mai putea mişca, după ce a pierdut mult sânge.

Câinele a fost dus la veterinar şi tratat, având şanse să îşi revină. Patrupedul are mai multe lovituri, cea mai gravă fiind o tăietură de circa 10 cm în zona capului.

“Este o cruzime de neimaginat. Nu înţeleg cu ce l-a deranjat, mai ales că nu este un câine agresiv, nu a atacat pe nimeni. S-a dezlegat și s-a dus în stradă cu lanţul. Am martori şi filmări. Am depus plângere la Poliţie”, a spus proprietarul pentru PortalSM.

Urmează ca poliţia să audieze martorii, să adune toate probele, să stabilească exact cum s-a întâmplat şi să dispună măsuri.