Ultima actualizare: azi, 12:51

Locale

FOTO&VIDEO. Câine de rasă bătut cu sapa până a intrat în comă!

Câine de rasă bătut cu sapa până a intrat în comă! Totul s-a petrecut în localitatea Hodişa din judeţul Satu Mare. Un câine de rasa ciobănesc de Bucovina, cu pedigree, aparţinând unui bărbat din Hodişa a fost bătut de un vecin până a ajuns în comă.

Proprietarul a povestit pentru PortalSM că avea câinele legat în lanţ, însă, din nefericire, s-a dezlegat şi a ajuns în curtea vecinilor. Cu toate că patrupedul nu era unul agresiv, vecinul l-a bătut cu sapa până aproape l-a omorât. Se pare că a prins câinele, care a fugit cu lanţul după el, l-a legat de un copac din curtea casei sale şi apoi l-a lovit de mai multe ori cu sapa. În momentul în care câinele a fost găsit de stăpân, acesta de abia mai respira, era întins pe pământ şi nu se mai putea mişca, după ce a pierdut mult sânge.

Câinele a fost dus la veterinar şi tratat, având şanse să îşi revină. Patrupedul are mai multe lovituri, cea mai gravă fiind o tăietură de circa 10 cm în zona capului.

“Este o cruzime de neimaginat. Nu înţeleg cu ce l-a deranjat, mai ales că nu este un câine agresiv, nu a atacat pe nimeni. S-a dezlegat și s-a dus în stradă cu lanţul. Am martori şi filmări. Am depus plângere la Poliţie”, a spus proprietarul pentru PortalSM.

Urmează ca poliţia să audieze martorii, să adune toate probele, să stabilească exact cum s-a întâmplat şi să dispună măsuri.

15 comentarii

  1. Anton Răspunde

    Florica are dreptate 😉 respect pentru omul ala care si-a aparat nevasta, politia oricum nu facea nimic ca politia ii varza…

    • Anonim Răspunde

      Politia nu face nimica este corupta! Eventual merge bea si chefuieste impreuna cu stapanul cainelui si daca te plangi te alegi si cu o amenda

  2. Anonim Răspunde

    Politia nu face nimica este corupta! Eventual merge bea si chefuieste impreuna cu stapanul cainelui si daca te plangi te alegi si cu o amenda

  3. Bahu Răspunde

    Din pacate bestia cu chip de om ( vorbesc de cel care si-a varsat ura pe bietul caine ) are sustinatori care omoara si gramatica limbii române .

  4. nuconteaza Răspunde

    Unii gandesc cu alt cap. Mie-mi plac animalele si chiar mi-s drage. Daca e adevarat ca acel caine este infometat si lasat sa umble de capul lui, e periculos. Daca cainele a atacat sotia agresorului e clar de pe luna ca putea ataca un copil mic si imediat opinia publica se intorcea 180 grade. Prima greseala e a stapanului, nu-ti lasi cainele nesupravegheat. (PUNCT!) Daca l-a infometat pe caine, i-as da ani de inchisoare la stapan (pai ori ai grija de caine , ori lasa-l la Asociatia Free Life, nu te preface ca vrei caine cand vrei, sau la fel o sa fie si cand va avea copii?). Agresorul putea sa-l lase legat de copac si sa cheme politia, dar a ales sa-l loveasca fara mila (asta e greseala agresorului), daca e justificat e corect, daca nu atunci sa se aplice pedepsele legale. Daca totusi cainele a reusit sa o raneasca pe sotia agresorului, agresorul s-a aparat corect. Degeaba plang unii pe aici, daca cineva v-ar ataca o persoana draga, indiferent de rezultat, ati face orice sa fie in siguranta persoana voastra draga (degeaba veniti cu predici, ca nuu.. ca l-as fi lasat sa ma injughie de 2 ori, ca poate se opreste dupa si nu mai face).

    • ... Răspunde

      @nuconteaza. După tine ce se întâmpla dacă să zicem vecinul lua câinele și lega de un copac și chema poliția? Îți spun eu. Venea polițaiul, identifica proprietarul, lua declarații și dădea drumul la câine. Care mâine iar era peste vecin. Trebuie amendat vecinul pentru că nu e normal ce a făcut dar și proprietarul. Vorba ta, dacă tot se vrea proprietar de câine n-are decât să se îngrijească de animal. Apoi dacă zice proprietarul că e stress prea mare cu dat de mâncare zilnic și schimbat apa la animal îi recomand călduros un șarpe. Mănâncă mai rar și nici apă nu prea îi trebuie. La final se alege cu o piele faină pentru poșetă.

      • puncte puncte Răspunde

        Esti tratatul de serviciu, iti dai cu parerea ca sa uiti de foame si boala!

        • puncte puncte Răspunde

          ,, …” ratatul de serviciu

        • ... Răspunde

          Spune r@h@tul de serviciu. Când faci astfel de afirmații pornești din cum judeci tu. Te cam descalifică. Nu toți sunt rupți în kuur cum ești tu, retard de serviciu.

  5. Vlad Tepes Răspunde

    Din pacate la noi nu exista lege care sa pedepseasca rele tratamente aplicate animalului.
    Indiferent de ce natura ar fi.
    Cum isi biciuesc unii caii sa traga greutati la limita puterii…etc, etc.
    Sintem un popor cu multi oameni ciinosi ( sper sa nu jignesc ciinele ) !

  6. Altu Răspunde

    Ce-i place românului să țină cu infractorii. Dacă fură unul ceva ,vin susținătorii și spun , că ce ,nu a furat mare lucru. Pe Dragnea,Gigi și alții ca ei ,i-a jelit o jumătate de țară când au fost băgați la pârnaie. Vandalii distrug bunurile în oraș, și vin unii cu teoria că ajunge un avertisment, că doar le plătesc fraierii nu îi proprietate privată. Dar în schimb , dacă unu nu are mască, chemăm mascații ( ăia cu cagule), îl dăm cu capul de asfalt , amendă, și închisoare pe viață dacă se poate. Asta e Romania,mereu surprinzătoare ( în rău bineînțeles)

  7. O_o Răspunde

    “Dice nu sunat pe politie cine ele sa o moare cainele celelalt om?Eu asi rupi picoru .nare drept sa-o moare o caine care nici nu a lui.”

    🤣🤣🤣

  8. K- nino nino Răspunde

    Eu am fobie la caini , daca sunt pe strada si cainele este dus de stapan cu botnita si lesa e OK ! daca un caine ar intra la mine in curte ..posibil sa-l lovesc cu ce am la indemana, cand vad caini vagabonzi pe strada ii ocolesc , daca sa-r da la mine,sigur l-as lovi cu ce as putea

  9. Eu Răspunde

    Bine a facut.Eu daca ma ataca il omoram pe loc!

  10. Livia Răspunde

    Domnul proprietar zice ca Cainele nu este agresiv de aceea rupe lantul si se da dupa cine apuca . Si in aceea seara nu la prins nimeni de lant sa mil bage in curte ca a venit el sa dat dupa mine si nepot am avut noroc cu sotul si cu cainele meu ca sa bagat si am apucat sa fug altfel numai D-zeu stie ce sar fi intamplat . Asa de bland este cainele ca intro noapte ia mancat la vecina 13 gaini care erau inchise el a rupt gardu si a intrat si in alta noapte mia mancat mie 7 daca este asa de bland de ce intr-o dimineata cand un om din sat a venit la coasa si cainele tot asa a rupt lantul si la musca si tot sotu a iesit si la salvat iar proprietaru a zis ca la el in curte sa intampla si vecina femeie invarsta a stat vreo 4 ore in wc sa plece cainele ca sa poata intra in casa aste de ce nu lea zis stapanul cainelui inainte sa postati ceva documentativa bine nu postati minciuni eu cred ca daca era alt cineva in locul sotului si-ar fi aparat sotia insarcinata si nepotul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.