PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Accident teribil în România: 2 morți și 16 răniți. Imagini cu momentul impactului

UPDATE. În urma teribilului accident au rezultat 16 răniți și doi morți. Printre persoanele rănite se află şi o fetiţă de patru ani. Potrivit ultimelor informații, persoanele decedate sunt şoferii celor două autovehicule implicate în accident.

Dacă anchetatorii au declarat iniţial că şoferul microbuzului a fost vinovat de accident, din imagini reiese că cel care a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens a fost şoferul autoturismului.

Știrea inițială:

Accident teribil în România, după un impact între un microbuz și un autoturism. Cumplitul accident rutier s-a produs în această dimineață în județul Vrancea, iar în urma impactului două persoane au decedat și alte 11 au fost rănite.

Potrivit ISU Vrancea, având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. În urma impactului puternic, două persoane au decedat și alte 11 au fost rănite.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere, patru ambulanțe SMURD, un echipaje de descarcerare și patru ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Imaginile cu momentul impactului îi vor ajuta pe anchetatori să elucideze circumstanţele în care s-a produs teribilul accident.