Ultima actualizare: azi, 16:47

Naţionale

FOTO/VIDEO. Accident teribil în România: 2 morți și 16 răniți. Imagini cu momentul impactului

UPDATE. În urma teribilului accident au rezultat 16 răniți și doi morți. Printre persoanele rănite se află şi o fetiţă de patru ani. Potrivit ultimelor informații, persoanele decedate sunt şoferii celor două autovehicule implicate în accident.

Dacă anchetatorii au declarat iniţial că şoferul microbuzului a fost vinovat de accident, din imagini reiese că cel care a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens a fost şoferul autoturismului.

Știrea inițială:

Accident teribil în România, după un impact între un microbuz și un autoturism. Cumplitul accident rutier s-a produs în această dimineață în județul Vrancea, iar în urma impactului două persoane au decedat și alte 11 au fost rănite.

Potrivit ISU Vrancea, având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. În urma impactului puternic, două persoane au decedat și alte 11 au fost rănite.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere, patru ambulanțe SMURD, un echipaje de descarcerare și patru ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Imaginile cu momentul impactului îi vor ajuta pe anchetatori să elucideze circumstanţele în care s-a produs teribilul accident.

4 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Bai frate,zici ca s-au inteles!Amandoi trag de volan spre axul drumului,niciunul spre exterior !!!

  2. Gheorghe Răspunde

    Da Szalma chiar asta am obseravat si eu.Daca soferul de la microbuz tinea dreapta nu era nenorocirea asa mare.Se poate ca nici el nu avea experienta.Manevra batranului la derutat.Pacat ca se intampla din astea dar fac si ele parte din viata noastra.

    • altu fără bmw Răspunde

      Ghiuri dragă! Am înțeles că șoferul microbusului care a tras spre stânga volanul avea 58 de ani și făcea curse ca șofer profesionist cu pasageri pe ruta asta regulat. După un timp zici că mașina merge singură, aproape. Ajungi să cunoști drumul până te plictisești. Părerea mea e că nici unul din șoferi nu a fost atent iar mașina mică mergea pe mijlocul drumului. Microbusul cred că a vrut să o evite prin manevra asta aiurea sau șoferul s-a speriat.

  3. Nimeni Răspunde

    Cand am vazut accidentul mi-am adus aminte de strada Sighisoara pe portiunea dintre Lunca Sighet si Gabriel Georgescu. Pe acea portiune este o curba in care multi soferi care vin dinspre Lunca Sighet spre Gabriel Georgescu o taie trecand pe contrasens, strada fiind ingusta cel care vine invers nu prea are loc in dreapta ca sa evite impactul din cauza bordurii. Parerea mea este ca multi conduc neglijent iar banda lor de circulatie e doar asa, orientativa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.