PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Lucrări intense la Centura Sătmarului. Se montează traversele

Se lucrează intens la varianta de ocolire a municipiului Satu Mare. Din imaginile surprinse astăzi se poate vedea cum muncitorii au început să monteze traversele, stadiul lucrărilor fiind unul destul de avansat.

Imaginile au fost surprinse la ieșire din municipiul Satu Mare, pe drumul spre Petea. A început deja montarea traverselor, iar încet, dar sigur, șoseaua de ocolire a municipiului prinde contur.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime de 19,540 km. Traseul variantei de ocolire se desprinde din DN 19A (km 41+900), acesta fiind km 0+000 al proiectului. Pentru racordarea la reţeaua stradală a Municipiului şi la zona industrială din această zonă, a fost prevăzut un nod rutier complex, care va intermedia transferul fluxurilor de trafic spre şi dinspre Bulevardul Cloşca / DJ 194 şi strada Dorobanţilor.

Proiectul are ca termen de execuţie actualizat sfârşitul lunii iunie 2021, termenul iniţial decembrie 2020 fiind prelungit datorită procedurilor dificile de relocare a liniilor de înaltă tensiune şi a reţelelor de gaz.