PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sătmărean (18 ani) prins la volan cu o viteză cu 150 km/h mai mare decât limita admisă

Un sătmărean în vârstă de 18 ani a fost depistat în trafic la intrarea în localitate, în timp ce conducea mașina cu o viteză de aproape 190 de km/h, într-o zonă în care limita era de 40 km/h.

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de astăzi, 5 iunie, la intrarea în localitatea Sălăjeni, județul Sălaj. Acesta a fost prins de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care desfășurau o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere.

,,La data de 5 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier desfășurau o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere, pe Drumul Național 1F .În cadrul acțiunii a fost depistat un adolescent de 18 de ani, din județul Satu Mare, care circula cu autoturismul pe Drumul Național 1F. La intrarea în localitatea Sălăjeni, acesta a fost înregistrat cu aparatul TruCam cu viteza de 187 de km/h, însă limita maximă de viteză era de 40 km/h, întrucât se efectuau lucrări pe partea carosabilă, spun reprezentanții IPJ Sălaj.

Polițiștii l-au amendat pe tânăr cu 1.305 lei și i-au reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.