Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Sătmărean (18 ani) prins la volan cu o viteză cu 150 km/h mai mare decât limita admisă

Un sătmărean în vârstă de 18 ani a fost depistat în trafic la intrarea în localitate, în timp ce conducea mașina cu o viteză de aproape 190 de km/h, într-o zonă în care limita era de 40 km/h.

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de astăzi, 5 iunie, la intrarea în localitatea Sălăjeni, județul Sălaj. Acesta a fost prins de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care desfășurau o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere.

,,La data de 5 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier desfășurau o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere, pe Drumul Național 1F .În cadrul acțiunii a fost depistat un adolescent de 18 de ani, din județul Satu Mare, care circula cu autoturismul pe Drumul Național 1F. La intrarea în localitatea Sălăjeni, acesta a fost înregistrat cu aparatul TruCam cu viteza de 187 de km/h, însă limita maximă de viteză era de 40 km/h, întrucât se efectuau lucrări pe partea carosabilă, spun reprezentanții IPJ Sălaj.

Polițiștii l-au amendat pe tânăr cu 1.305 lei și i-au reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

6 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Foarte bine.Pe un an trebuia si sa faca pe urma scoala din nou,iar la urmatoarea abatele anulat permisul pe viata, Numai atunci s-ar invata minte unii.

  2. Satmarean Răspunde

    Incredibil pruncii aieștye din ziua de azi ce fac. Anularea permisului pe viață !!!. Pericole publice !!!. Criminali !!!

  3. Jan Răspunde

    Extraordinar !!!. Inadmisibil așa ceva !!!. E de-a dreptul ieșit din comun !!!. Măsuri foarte ferme în astfel de cazuri. Sper că a fost reținur mucosul infractor !!!

  4. Una Răspunde

    Ăsta-i un pericol public de-a dreptul !!!. Merita împușcat !!!. Gunoiul dracului !!!. Cine i-a dat permisul unui astfel de inconștient ???

  5. Teo Răspunde

    Daca vreti sa salvati vieti pe viitor, impuscati idiotul, altfel va recidiva.

  6. Radical2 Răspunde

    A scapat ieftin cretinul. Poate sa se repete si sa iasa rau si pentru altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.