PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Accident teribil între Satu Mare și Oradea. Un tânăr și-a pierdut viața

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Bihor şi-a pierdut viaţa, luni, după ce – la volanul unui Volkswagen Passat, a făcut o depăşire neregulamentară şi, pe contrasens fiind, a intrat într-un autotren cu cisternă care circula regulamentar, informează Bihoreanul.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Național 19 la ieşire în zona localităţilor Tarcea şi Adoni. Tânărul care conducea autoturismul a fost resuscitat, însă fără rezultat. El a murit la locul accidentului, în urma leziunilor grave suferite.

,,Luni, 8 iunie, la ora 13 pe DN19 în afara localităţii Adoni, un bărbat de 29 de ani, din localitatea Ghenetea, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Oradea – Satu Mare a efectuat o depăşire neregulamentară a două autoturisme care circulau în faţa sa în aceeaşi direcţie, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 44 de ani din Sântandrei”, a declarat pentru BIHOREANUL comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Poliţiştii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările în cauză.