Ultima actualizare: azi, 22:15

Naţionale

VIDEO. Accident teribil între Satu Mare și Oradea. Un tânăr și-a pierdut viața

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Bihor şi-a pierdut viaţa, luni, după ce – la volanul unui Volkswagen Passat, a făcut o depăşire neregulamentară şi, pe contrasens fiind, a intrat într-un autotren cu cisternă care circula regulamentar, informează Bihoreanul.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Național 19 la ieşire în zona localităţilor Tarcea şi Adoni. Tânărul care conducea autoturismul a fost resuscitat, însă fără rezultat. El a murit la locul accidentului, în urma leziunilor grave suferite.

,,Luni, 8 iunie, la ora 13 pe DN19 în afara localităţii Adoni, un bărbat de 29 de ani, din localitatea Ghenetea, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Oradea – Satu Mare a efectuat o depăşire neregulamentară a două autoturisme care circulau în faţa sa în aceeaşi direcţie, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 44 de ani din Sântandrei”, a declarat pentru BIHOREANUL comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Poliţiştii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările în cauză. 

2 comentarii

  1. bla Răspunde

    Vitezomani. Nu ma intereseaza daca ma injurati, dar mai bine scapam de astfel de specimene, pana nu omoara oameni nevinovati. Asa cum vrem sa scapam si de criminali, tot asa sa scapam de cei ce pun viata altora in pericol. Tot criminali se numesc si astia. Daca va place adrenalina , sariti de pe podu Decebal

    • Unu' Răspunde

      De acord cu tine! Se numește selecție naturală!
      Și vorba aia, decât să plângă mama, mai bine să plângă mă-sa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.