PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cinci proiecte | Ce ar face Dorel Coica dacă ar câștiga Primăria Satu Mare din nou

Dorel Coica, candidatul PSD la Primăria Satu Mare, a fost invitat, joi seara, la emisiunea PortalSM LIVE, realizată de jurnalistul Gil Pietrar, unde a vorbit despre motivele pentru care a ales să candideze din nou, dar și care sunt proiectele pe care le-ar pune în practică dacă ar câștiga alegerile locale din acest an.

„În primul rând, mi-am făcut o analiză a celor patru ani. Am făcut multe greșeli. De ce?! Pentru că m-am bazat pe oameni. Eu sunt om de echipă, în momentul în care m-am dus acolo am crezut că am o echipă, dar n-am avut”, a spus Dorel Coica.

În ceea ce privește proiectele pe care le-ar implementa dacă ar fi din nou primar în municipiul Satu Mare, candidatul PSD a enumerat cinci măsuri pe care le are în vedere.

„1. PUG-ul trebuie finalizat, trebuie pus în practică, în Satu Mare.

2. Cartierul social, foarte important pentru mine. Scoatem, actualizăm și încercăm să îl aplicăm. Bineînțeles, cu Consiliul Local. Sunt fonduri europene, dacă ai proiecte poți să aduci bani. Acum e deschisă finanțarea.

3. Reabilitarea străzilor, cum am făcut. Uitați-vă câte străzi am reabilitat de pământ, pe care le-am făcut civilizate, cu canalizare, cu apă, cu gaz, cu tot.

4. […] Să finalizez podul. Eu l-am început, poate așa dă Domnul să îl termin tot eu. Pentru că posibilități sunt, bani sunt acuma, numai să dorești.

5. […] Să încep din nou reabilitarea de blocuri”, a spus Dorel Coica, la PortalSM LIVE.

Emisiunea poate fi urmărită integral în videoclipul de mai jos: