Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Cinci proiecte | Ce ar face Dorel Coica dacă ar câștiga Primăria Satu Mare din nou

Dorel Coica, candidatul PSD la Primăria Satu Mare, a fost invitat, joi seara, la emisiunea PortalSM LIVE, realizată de jurnalistul Gil Pietrar, unde a vorbit despre motivele pentru care a ales să candideze din nou, dar și care sunt proiectele pe care le-ar pune în practică dacă ar câștiga alegerile locale din acest an.

„În primul rând, mi-am făcut o analiză a celor patru ani. Am făcut multe greșeli. De ce?! Pentru că m-am bazat pe oameni. Eu sunt om de echipă, în momentul în care m-am dus acolo am crezut că am o echipă, dar n-am avut”, a spus Dorel Coica.

În ceea ce privește proiectele pe care le-ar implementa dacă ar fi din nou primar în municipiul Satu Mare, candidatul PSD a enumerat cinci măsuri pe care le are în vedere.

„1. PUG-ul trebuie finalizat, trebuie pus în practică, în Satu Mare.

2. Cartierul social, foarte important pentru mine. Scoatem, actualizăm și încercăm să îl aplicăm. Bineînțeles, cu Consiliul Local. Sunt fonduri europene, dacă ai proiecte poți să aduci bani. Acum e deschisă finanțarea.

3. Reabilitarea străzilor, cum am făcut. Uitați-vă câte străzi am reabilitat de pământ, pe care le-am făcut civilizate, cu canalizare, cu apă, cu gaz, cu tot.

4. […] Să finalizez podul. Eu l-am început, poate așa dă Domnul să îl termin tot eu. Pentru că posibilități sunt, bani sunt acuma, numai să dorești.

5. […] Să încep din nou reabilitarea de blocuri”, a spus Dorel Coica, la PortalSM LIVE.

Emisiunea poate fi urmărită integral în videoclipul de mai jos:

39 comentarii

  1. Anyukad :D Răspunde

    Mai are curajul sa comenteze? Doamne feri…… Trebuia sa fie mai activ cand era la putere, acuma degeaba mai viseaza….. Somn usor! 😀

    • Calin Todut Răspunde

      Omul ăsta nu are ruşine ,cred că are ceva probleme de percepție al realitătii .Un mincinoş fără caracter .

  2. Raul Răspunde

    Intreb de curiozitate: de ce este atat de blamat acest Coica?

    • Corel Doica Răspunde

      Pentru ca prin tot ce a facut, (adica nimic!) a fost cel mai bun agent de campanie electorala al lui Gabor Kereskenyi!
      Inainte a promis marea cu sarea, dupa ce s-a vazut cu sacii-n caruta, a demonstrat ca e doar un mitoman oltean, cu false aere de intelectual!

    • Mircea Răspunde

      A umilit românii ,un om fàră pic de caracter ,un mincinos fără pereche .

  3. Cristian Răspunde

    ai făcut un tu ….. cât mare de tine

  4. unu Răspunde

    pt raul- pentru smecheriile care le a facut in cei 4 ani d emandat numai proiecte deplasari, actual primar nu a fost nici in japonia nici china , nici rusia , nici sua , eventual la debrecen, draga coi ca eu garantez mai mult de 10% nu o sa ai , kereskenyi e inca 4 ani primar la satu mare o sa aiba cel putin 80% vot, restu roadeti voi ciolanul, ha nu ai avut echipa , dar trantorfele alea de la fonduri europene ce fac?? isi fac cu lac unghiile???, draga domnule coica pe cati i- ai angajat acolo pe gardianul ala slabanog care nota acolo pe toti la poarta cine intra cine iese , sef de cancelarie ai avut pe domnul care acum spala covoare raulica babtan???deci nu vorbi tu de echipa mai bine ai candida in dambovita de unde esti- apropo BABIA numai iti face propaganda:) Magyar vagyok de en a psdre szavazok asa umbla in oras , in piete , la vechituri, ai stiut???

    • x-ulescu Răspunde

      @ altu mai informeaza-te , martie 2017 , primaru viziteaza , japonia , coreea de sud si china. cand se intoarce zice ca pentru chinezi e fix pix sa faca podu peste somes.
      Nu ca-l simpatizez pe coica ..dar nu dezinformati

      • unu Răspunde

        eu iti zic sigur ca a fost si in SUA( aici numai stiu ce a facut) SI DANEMARCA SI RUSIA ( CU ECHIPA DE BASCHET CU MADAM PAPICIULO)

  5. c-block Răspunde

    Am o singură dorință. Ce fumează doftoru’ aista că vreau și io! E tare marfa!
    Omul ăsta trăiește pe Lună.
    Dar totuși aș vrea să întreb care drumuri a asfaltat, reabilitat, canalizat în oiraș timp de 4 ani pentru că el a excelat printr-un singur lucru. NU A FĂCUT NIMIC!!!! Capsici dottore??? Comprende????
    PS. Doctore! Soția te mai votează??? Că poate nici ea!

    • asa si? Răspunde

      Dar asfaltarile care se fac acum in municipiu nu cu firma contractata de Coica se fac? Nu cumva este un contract mostenit de actualii conducatori de la Coica de intretinere a drumurilor din municipiu pe 4 ani ? Vorbesti sa te afli in treaba! Care este marea realizare a actualei conduceri? Intarirea identitatii maghiare in judet si cam atat( vezi reabilitarea cladirilor cu insemnatate pentru unguri, vezi neatribuirea fostei scoli 5 pentru mutarea Liceului Teologic Ortodox pe motive absurde,etc). In rest doar DIFERIT CJ(contract facut de Coica) reabiliteaza niste drumuri si investitii private.

      • unu Răspunde

        draga tu poti sa votezi pe primarul doctor esti liber noi restu altfel gandim deci bafta.

        • asa si? Răspunde

          Voi restu care sunteti pe alt fus orar?

          • c-block

            Noi restul care nu vrem sa traim ca in Oltenia. Pentru mine asta conteaza. Nu uita ca marele model pentru Coica era exprimarul de Pitesti actual puscarias.
            Liceul Teologic Ortodox a insistat sa se mute pentru ca a zis ca isi permite si a fost si sustinut de anumite interese politice. Nu era neaparat nevoie locatia aia dar era bine sa enerveze pe unguri ca visavis e biserica reformata din Mintiu. Asta era ideea iti spun eu. Sa fii sanatos si de mine votezi pe cine vrei. Eu de actualul primar nu sunt lesinat, nici nu l-am votat acum 4 ani dar nici pe Coica. Dar asta actualul macar a incercat sa faca ceva. Tu ai memorie selectiva. Sa-ti fie de bine!
            Mandatul de 4 ani al lui Coica ne-a nenorocit orasul, fara viziune, fara nimic. Ne trebuie cel putin 10 ani ca sa recuperam. Bine ca s-a imbatat ca …. in delegatie ca orasele fratesti din Germania si Olanda nu ne mai primesc.

        • ion Răspunde

          Tu folosesti google translate? Vb serios.

      • cazma Răspunde

        Da ce aia de la liceul ortodox sunt așa mulți că nu mai încap? Sau au socotit că brusc au câțiva elevi în plus dacă rechizitioneaza scoala

      • Observator Răspunde

        Bravo cu felicitari ! Nu am votat si nu votez Scoica , dar multi n-au înteles ca , de fapt actualii diriguitori ai orasului si judetului se falesc cu proiectele demarate si aprobarile de pe vremea lui Scoica- cabinete , iar acum îsi atribuie toate meritele ( despre udmr e vorba , pentru cei care n-ati inteles) ! In rest , actualii ,s-au îngrijit sa puna in aplicare programul de guvernare de la Budapesta ! Atat si nimic in plus !

        • c-block Răspunde

          Te rog prezintă una bucată exemplu cu proiect demarat și cu aprobări de pe vremea lui vorba ta Scoica. Vezi că podul 3 și centura nu intră pentru că nici nu era și nici nu este de competența Primăriei. Sunt curios.🤔🤔🤔

    • Asa si? Răspunde

      Totusi nu ati spus nici unul vreo mare realizare a actualei domnii! Singurele lucruri care le spuneti sunt ce nu au facut ceilalti dinainte. Fara suparare dar doar aruncati niste vorbe fara argumente. Nu citesc des ziarele online, nu am facebook si alte prostii de astea(poate pentru ca muncesc in privat si nu prea am timp de astea ca si altii),dar vad aceleasi comentarii constant. Vorbe fara substanta.

      • unu Răspunde

        tu nu vezi ca esti singurul care este PRO coi ca 🙂

      • c-block Răspunde

        Înseamnă că tu trăiești într-o bulă și nu vezi sau nu veri să vezi ce se întâmplă lângă tine. Coica nu a fost reales pentru că toată lumea s-a săturat de el și de papagalul lui ieftin. Acum dacă candidează nu va lua nici 8000 de voturi per total. Ce a făcut în mandatul lui? A dărâmat toate garajele, locul lor nici acum nu e reamenajat în multe locuri și ne-a prostit ca pe niște copiii proști cu machete. Nu spune că nici actuala conducere pentru că ăștia au făcut câteva proiecte care au pornit măcar la drum. Coica nu a pregătit nici un proiect de anvergură pentru dezvoltare. Aia cu podul și cu centura sunt povești de adormit copii. Ponta i-a dat 2 md. lei vechi pentru ceva mărunțiș pentru achitarea proiectelor făcute. Banii nu ajungeau nici pentru 1 m de pod realizat. Dacă tu crezi ce spune chelul ăsta atunci la tine în vene curge pesede nu sânge. Și în acest caz oricum nu te pot lămuri. Sau deja ai și tu adeziune Proromânia gata semnată pentru orice eventualitate?

  6. al Răspunde

    “omu” asta are un singur lucru : TUPEU

  7. Votant Răspunde

    Proiecte
    Sa îsi termine cabinetele vizavi de Lukoil.
    Echipă de muls banii primăriei.
    Santajarea colaboratorilor.
    Libidinosii și mincinosii la putere.
    Fufele pa lângă el.
    Capete goale și în interior și in exterior.
    Concluzia este că PSD deși are oameni capabili se va face de rusine cu așa persoană (om nu este). UE, UE.

  8. Adrian Cozma Răspunde

    Mincinosule!

  9. x-ulescu Răspunde

    si dupa ce este votat , sa treca iar la pro romania , ? sau alte partide ? ( asta daca mai il voteaza cineva )

  10. mae Răspunde

    el poate ar fi facur ceva dar lupii de linga el nu lau lasat ….poate are un pic de dreptate …….dn govor dirija tot ,asa cum il dirijeaza tarr pe kereskeni……..macar misca ceva …toata treaba sta aici desteptilor…

    • Corel Doica Răspunde

      Dorele ma lasi?
      Asta ti-e scuza expirata?
      Acum 5 ani …. ca nu te lasa UDMR-ul? am colectia ziarelor locale din ultimii 10 ani, chiar vrei sa publicam niste interviuri cu tine sa vada toata lumea ca esti doar un mincinos nefericit?
      Acum 10 ani nu te-a lasat doamna soacra Magdalena?
      Si probabil acum 15 ani nu te-a lasat mamica?

  11. Serena Răspunde

    El a ajuns primar ca satmarenii nu aveau pe vremea respectiva alta alternativa si datorita mitei electorale cand se impartea ciolanu si micii, gratis, prin concerte de cartiere, cu intrarea greilor pe muzica AC/DC.
    iar de Gyuszi ne-am saturat si cam atit.

  12. Eu Răspunde

    Nu am urmarit emisiunea,a fost vorba cumva si despre pista de biciclete de pe Lucian Blaga ,portiunea din fata cabinetelor Coica ? De ce le-a distrus ? Pentru a face parcari pentru cabinete ! Rusine Coica. Amintea cineva ca la alegeri va primi aprox. 10 %,eu sper ca Satmareni sunt mai deschisi si nu vor vota cu acest specimen ,traseist si Psd-ist.

  13. c-block Răspunde

    Pentru că unii au memoria scurtă.
    Cea mai faină “investiție” de-al lui a fost când pe repede înainte a pus să fie tras pe mijlocul digului pe pista de biciclete a lui Gyuszi o dungă albă pe asfalt. Fără asta vă dați seama nu se mai descurcau câinii vagabonzi și turmele de oi pe dig. Că nu mai știa nimeni cine are prioritate! Deci investiție cu prioritate absolută!!! Mă gândesc că era de utilitate publică, era urgentă și de aia cu încredințare directă. Ca și stâlpii de iluminat public în mijlocul trotuarului pe Goga. Două exemple doar pentru care ar trebui să dea cu subsemnatul. Și încă nu am pomenit de amenajările de parcări în cartiere pe care a vrut să le facă fără licitație. Așa că votați-l!🤮🤮🤮

    • Eu Răspunde

      Bine punctat ! Ai uitat de sensul giratoriu de pe Careiului ,defapt astea sunt rai ,ca doar el a spus ca pe acolo se va trasa centura !

  14. bla Răspunde

    Tineti minte cand Coica a inaugurat cu mare fast cosurile alea de gunoi? Penibil! Mafiot de cacao. Oricat o sa se cace pe el, tot K. Gabor va ramane primar. Off topic: Kereskedy stie ca s-a dat cu AER impotriva tantarilor???? A survolat helicopteru ala de ochii lumii! Cineva a bagat la buzunar bani 100%

  15. cârcotaş Răspunde

    Am avut de-a face cu specimenul. Te ducea-i cu o problemă, totul era rezolvabil, amabilitate maximă rezultat zero. Omul ăsta nu trebuie să mai fie primar în veci. Decât să ieşim noi, românii, cu aşa ceva la înaintare mai bine spunem pas. Mă mir că a părăsit partidul lui Ponta. Acolo era locul lui.

  16. Dorel Răspunde

    Ce ar face!!!……….ar freca secretarele si sus si jos!!!😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.