PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Distracție cu final nefericit! Inspectorii DSP au „spart” o nuntă din cauza unui invitat cu COVID-19

Distracție cu final nefericit în județul Satu Mare, unde inspectorii DSP au „spart” o nuntă din cauza unui invitat confirmat cu COVID-19. Totul s-a întâmplat la o nuntă ce a avut loc în satul Noroieni, unde a fost invitat un bărbat ce, cu câteva zile înainte de nuntă, și-a efectuat testul pentru COVID-19, iar ulterior rezultatul a ieșit pozitiv.

Rezultatul pozitiv a sosit tocmai când bărbatul se afla la petrecere, fapt pentru care cei de la DSP s-au deplasat la nuntă, l-au ridicat pe bărbat și au început ancheta epidemiologică.

„Imediat după ce a venit rezultatul testului, cei de la DSP s-au prezentat și l-au preluat pe tânărul descoperit pozitiv și au demarat ancheta epidemiologică.

Din acel grup, mai multe persoane au primit măsura de izolare la domiciliu. Ce este important și o veste bună este faptul că din tot acel grup care a fost testat ulterior, nu a mai fost nici un caz pozitiv și nu s-a pornit un focar în urma acelui eveniment.

Bineințeles că a fost un moment neplăcut pentru miri, dar as vrea să vedem partea bună a lucrurilor, faptul că acel eveniment nu s-a transformat într-un focar”, a declarat pentru prefectul Radu Bud ObiectivSM.