Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Distracție cu final nefericit! Inspectorii DSP au „spart” o nuntă din cauza unui invitat cu COVID-19

Distracție cu final nefericit în județul Satu Mare, unde inspectorii DSP au „spart” o nuntă din cauza unui invitat confirmat cu COVID-19. Totul s-a întâmplat la o nuntă ce a avut loc în satul Noroieni, unde a fost invitat un bărbat ce, cu câteva zile înainte de nuntă, și-a efectuat testul pentru COVID-19, iar ulterior rezultatul a ieșit pozitiv.

Rezultatul pozitiv a sosit tocmai când bărbatul se afla la petrecere, fapt pentru care cei de la DSP s-au deplasat la nuntă, l-au ridicat pe bărbat și au început ancheta epidemiologică.

„Imediat după ce a venit rezultatul testului, cei de la DSP s-au prezentat și l-au preluat pe tânărul descoperit pozitiv și au demarat ancheta epidemiologică.

Din acel grup, mai multe persoane au primit măsura de izolare la domiciliu. Ce este important și o veste bună este faptul că din tot acel grup care a fost testat ulterior, nu a mai fost nici un caz pozitiv și nu s-a pornit un focar în urma acelui eveniment.

Bineințeles că a fost un moment neplăcut pentru miri, dar as vrea să vedem partea bună a lucrurilor, faptul că acel eveniment nu s-a transformat într-un focar”, a declarat pentru prefectul Radu Bud ObiectivSM.

18 comentarii

  1. aninim2 Răspunde

    Nici o sala de evenimente nu respecta regurile.
    Trebuie verificat mai bine evenimentel.

  2. Satmarean Răspunde

    Cat de nesimtit si iresponsabil sa fi sa mergi la o nunta ,iar tu sa ai dat un test Covid la care sa nu ai rezultatul primit.

    • Altu Răspunde

      @satmarene și dacă testul refăcut e negativ,cine răspunde? Vezi ce se întâmplă la echipele de fotbal. Testele p..i.

  3. abc Răspunde

    Mă gândesc că le-a urat și casă de piatră!😫
    Oșan prost inconștient!

  4. Szilálrd Răspunde

    nu va suparat dar nimic nui adevarat caci nunta mea a fost si din pacate este vorba de baiatul meu dsp ul nici na venit la fata locului ci ma sunat sa duc oersonal la soital si nunta na fist spart ci sa cintinuat na fost ancis testu amfacut an ziua nunti oentruca am vrut dupa nunta sa calatirim an strainatate mie si sotiei mele a iesit negativ numai la copilul meu a iesit pozitiv de ci asta ai o greseala daca vreti adevarul conectatima luati legatura cu mine si vaspun adevarul din inima curata fara vrajeli ce scrie presa sau cum au fist informati oresa dela dsp pentru ca asta ai o minciuna sil rig pe directorul sau cine sa ocupat cu cazul asta sa ieie legatura cu mine sau sa vuna aici si sa ia interviu sa spun adevarul nu minciuna sa nu fiti pe o mana cu dso ul ca foarte multe dureri fac la mai multe famili pentru o minciuna sau pentru o greseala multumesc si va asteot sa luati legatura cu mine 0752919943 findca as vrea sa se afle adevarul ca iri cum osase afle ca amvirbit cu un avicat su astept testul…..

    • cârcotaş Răspunde

      Casă de piatră Szilard! Am citit până la sfârşit şi io zic să nu-ţi baţi capul mai bine vezi cu testele cum va fi că dacă are copilul s-ar putea ca mai târziu să vă iasă şi vouă pozitiv. Sunt totuşi câţiva pe aici interesaţi de senzaţii tari date de ştiri de rahat. Aveţi grijă de voi!

    • Altu Răspunde

      @Szilálrd, dai în judecată pe nenorociți, așa fac rost de bolnavi, cu japca. Ar trebui toți să facă la fel, să le iasă testele pe nas când plătesc despăgubiri. Nu te lăsa omule dacă ai dreptate, du-te până la capăt, și la CEDO , cat își mai bat joc de oameni, Ludovicii și Arahatii ?

      • foame mare Răspunde

        Ca si cazul de la Cidreag. 5 cazuri scriptic pozitive dar care nu se confirma si care tot acolo raman in evidente batute in cuie. Testele lui peste si raportarile lui peste. Nici sa adunam nu suntem in stare.

      • covid 19 Răspunde

        Mai incet cu datul in judecata. Eu vad ca omu e putin inconstient. Adica baiatul a avut test pozitiv dar l-a dus la nunta, Si, apoi, cati invitati au fost la nunta? Poate autoritatile au fost indulgente.

        • ... Răspunde

          Dacă după 5 luni de pandemie încă învățăm cum să ne comportăm și să ne protejăm, apoi …. scuză-mă! Acest eveniment se putea clar evita. Iar dacă a venit din UK cum am înțeles unde se știe ce și cum, deci vii pe cât posibil din timp și faci test covid. Asta dacă chiar te interesează să fii sănătos și să nu îmbolnăvești restul. Mai ales că vii la nuntă! Iar de nu … Asta se cheamă chiar inconștiență. Mai bine nici nu venea și trimitea darul sub formă de virament în cont. Era mai sănătos.

          • Satmarean

            In sfarsit un comentariu bun din partea ta!

    • Satmarean Răspunde

      Tu ti-ai citit macar comentariul??? Esti varza la limba romana… abia am putut intelege ceva

  5. ... Răspunde

    @Satmarean. Bună dimineața! Acum poate nu te mai cerți degeaba cu mine. Așa cum am spun nu sunt “negaționist” sau “anticovidist” ci doar ca un om matur care judecă pun la îndoială eficiența unor măsuri și modalitatea de calcul a autorităților. Niciodată nu am zis că virusul nu există. După părerea mea din start trebuiau cât mai multe teste făcute (cel puțin la nivelul cum se fac acum) și din start trebuia purtat obligatoriu masca, inclusiv pe stradă. Atunci limitam virusul de la început și identificam bolnavii. Care în paranteză spus erau infinit mai puțini ca acum și mișcarea oamenilor era mai limitată din cauza stării de urgență. Nu e așa că era infinit mai simplu? Dacă se făcea acum pandemia era o amintire. Mai mult ca sigur. Sau oricum stăteam lejer. În schimb în continuare nu pot accepta măsura internării celor asimptomatici. Dar ar trebui verificați la sânge și călăriți dacă trebuie ca să priceapă că e chiar obligatoriu să stea acasă pe fundul lor câteva zile. Și în continuare nu știu de ce nu se fac teste deloc pentru identificarea celor care au deja anticorpi.

    • covid 19 Răspunde

      In ce scop sa-i identificii pe aia cu anticorpi?

      • ... Răspunde

        No, mă loviși driept în sufliet! Oari di și? Dacă nu pentru altceva atunci pentru potențiali donori pentru plasmă pentru tratament anticovid-19. Dar și pentru altceva. Sau tu vrei să te complaci în situația dată? Asta este, gata? Murim cu toții??

    • haha Răspunde

      D-ta pari a fii printre cei mai activi aici ,dupa cum vad dupa comentarii. Sincer sa fiu nu prea suntem pe aceeasi unda de idei….dar ce ai scris aici e super corect : partea cu testele si masca de la inceput obligatorie peste tot + partea cu anticorpi …astea neaparat pe starea de pandemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.