PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Accident cu 4 morţi în Sălaj! Impact frontal între două maşini

Accident cu 4 morţi în Sălaj! Patru persoane au murit în urma unui accident grav produs azi noapte pe DN 19 B, între localităţile Zăuan şi Ip.

Potrivit poliţiştilot, un bărbat din Sălaj a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care venea din sens opus. În urma impactului au rezultat opt victime, patru decedaţi şi patru răniţi.

“Din primele cercetări efectuate la fata locului, la data de 9 iulie, 0.20, pe Drumul Național 19 B, între localitățile Zăuan și Ip, pe direcția de deplasare Ip-Zauan, pe un sector de drum în aliniament, un bărbat, din Ip, în timp ce conducea un autoturism a efectuat o manevră de depășire neregulamentarä peste marcajul longitudinal simplu continuu, a unui alt autoturism și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula pe direcția Zauan -Ip, condusă de un bărbat din județul Bihor.

În urma evenimentului a rezultat decesul a patru, dintre care cei doi șoferi și două persoane din mașina care a efectuat depășirea.

Alte patru persoane au fost rănite grav, două din fiecare masina”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea.

Pompierii au anunţat că în urma evenimentului opt persoane au rămas încarcerate şi a fost activat imediat Planul Roşu de Intervenţie care a mobilizat următoarele forţe: trei autospeciale (descarcerare şi stingere, şi unsprezece ambulanţe (sase echipaje SMURD şi cinci echipaje SAJ).