Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

FOTO. Accident cu 4 morţi în Sălaj! Impact frontal între două maşini

Accident cu 4 morţi în Sălaj! Patru persoane au murit în urma unui accident grav produs azi noapte pe DN 19 B, între localităţile Zăuan şi Ip.

Potrivit poliţiştilot, un bărbat din Sălaj a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care venea din sens opus. În urma impactului au rezultat opt victime, patru decedaţi şi patru răniţi.

“Din primele cercetări efectuate la fata locului, la data de 9 iulie, 0.20, pe Drumul Național 19 B, între localitățile Zăuan și Ip, pe direcția de deplasare Ip-Zauan, pe un sector de drum în aliniament, un bărbat, din Ip, în timp ce conducea un autoturism a efectuat o manevră de depășire neregulamentarä peste marcajul longitudinal simplu continuu, a unui alt autoturism și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula pe direcția Zauan -Ip, condusă de un bărbat din județul Bihor.

În urma evenimentului a rezultat decesul a patru, dintre care cei doi șoferi și două persoane din mașina care a efectuat depășirea.

Alte patru persoane au fost rănite grav, două din fiecare masina”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea.

Pompierii au anunţat că în urma evenimentului opt persoane au rămas încarcerate şi a fost activat imediat Planul Roşu de Intervenţie care a mobilizat următoarele forţe: trei autospeciale (descarcerare şi stingere, şi unsprezece ambulanţe (sase echipaje SMURD şi cinci echipaje SAJ).

7 comentarii

  1. unu Răspunde

    din punctul meu d evedere e un articol foarte slab in care se repeta aceeas chestii 4 morti – se repeta de 5 ori , locul accidentului idem , , incet numai o sa mai accesez acest portal.

    • doi Răspunde

      da nu vezi unu că nu mai au ce scrie și posta aieștie de la portalsm, tăt ieu din alte județe !!!. La fel și la știri ITV transmit știri din MM

  2. Pop Ioan Răspunde

    Si viteza site-ului este sub orice critica (melc reumatic) de vreo doua saptamini. Si eu voi renunta la site din aceasta cauza , cu toate ca mi-a placut foarte mult in special echidistanta. Acum ma inervez numai.

    • Satmarean Răspunde

      Du-te lucră oarice Pop Ioan nu pierde vreme dejaba !!!

      • altu fără bmw Răspunde

        Sau măcar bea un deț în amintirea lor! D’apoi să nu conduși mașina! Și nici căruțul cu cai! Sănătate! Hupp!😜

  3. Haoleoo Maica Răspunde

    NO Tătă lumea nemulțumită
    -unu pe articol
    -altul pe portal
    -celalalt cu viteza
    -hălalalt pe celalalt
    De atăta supărare lumea uită de Covid–

  4. Boeriu Catalin Răspunde

    Condoleante familiilor indoliate! Pot ajuta la recuperarea daunelor materiale si morale in favoarea victimelor si a urmasilor acestora de la asiguratorul soferului vinovat respectiv polita RCA. 0720 947 252

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.