PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Marcela Papici nu candidează, deocamdată. Îl anunță pe Kereskenyi câștigător

Administratorul grupului Producători Sătmăreni, Marcela Papici, a declarat, duminică seara, la PortalSM LIVE, că nu va candida la alegerile din acest an deoarece “zarurile sunt aruncate” considerând că actualul primar, Kereskenyi Gabor, va câștiga din nou Primăria. Ea nu a exclus însă o candidatură la următoarele alegeri.

“Peste 4 ani, posibil. În momentul acesta, pentru cineva care a făcut politică cât am făcut eu, şi la nivelul la care eu am fost implicată, este limpede că zarurile sunt aruncate. Dacă domnul Kereskenyi candidează, câştigă Primăria şi, în procent de 95%, UDMR ia Consiliul Judeţean cu majoritate în Consiliul Judeţean şi în Consiliul Local. Pentru că, la un tur de scrutin în care partidele româneşti nu au un singur candidat, asta se întâmplă de 30 de ani. A fost un singur moment în care lucrurile au stat altfel pentru că stânga şi-a dat mâna cu dreapta. Nu are rost. Să candidez să ce?”,a  declarat Marcela Papici, la emisiunea PortalSM LIVE moderată de jurnalistul Gil Pietrar.

Ea a recunoscut că s-a gândit să candideze, însă a renunţat.

“Am avut la un moment dat gânduri, recunosc. Pe urmă mi-am evaluat liniştea. Am fost suficient de mulţi ani persoană publică, am fost suficient de mulţi ani în vizorul presei, inclusiv a Portalului, că dacă dăm căutare Marcela Papici, 70% dintre articole au comentarii de nu vreau să le mai citesc…”, a mai spus aceasta.

Marcela Papici a plecat din ALDE de mai bine de doi, a fost chemată la alte partide dar a spus “pas”.

“Aş putea  să spun că nu există aproape nimic tentant. Nu se mai ţine cont de nimic. Se calcă pe cadavre pentru a-şi atinge din păcate unii scopurile personale sau de grup. (…) Azi nu sunt în niciun partid politic, n-am nicio adeziune semnată nicăieri. M-am retras din ALDE”, a afirmat Marcela Papici.