Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

Marcela Papici nu candidează, deocamdată. Îl anunță pe Kereskenyi câștigător

Administratorul grupului Producători Sătmăreni, Marcela Papici, a declarat, duminică seara, la PortalSM LIVE, că nu va candida la alegerile din acest an deoarece “zarurile sunt aruncate” considerând că actualul primar, Kereskenyi Gabor, va câștiga din nou Primăria. Ea nu a exclus însă o candidatură la următoarele alegeri.

“Peste 4 ani, posibil. În momentul acesta, pentru cineva care a făcut politică cât am făcut eu, şi la nivelul la care eu am fost implicată, este limpede că zarurile sunt aruncate. Dacă domnul Kereskenyi candidează, câştigă Primăria şi, în procent de 95%, UDMR ia Consiliul Judeţean cu majoritate în Consiliul Judeţean şi în Consiliul Local. Pentru că, la un tur de scrutin în care partidele româneşti nu au un singur candidat, asta se întâmplă de 30 de ani. A fost un singur moment în care lucrurile au stat altfel pentru că stânga şi-a dat mâna cu dreapta. Nu are rost. Să candidez să ce?”,a  declarat Marcela Papici, la emisiunea PortalSM LIVE moderată de jurnalistul Gil Pietrar.

Ea a recunoscut că s-a gândit să candideze, însă a renunţat.

“Am avut la un moment dat gânduri, recunosc. Pe urmă mi-am evaluat liniştea. Am fost suficient de mulţi ani persoană publică, am fost suficient de mulţi ani în vizorul presei, inclusiv a Portalului, că dacă dăm căutare Marcela Papici, 70% dintre articole au comentarii de nu vreau să le mai citesc…”, a mai spus aceasta.

Marcela Papici a plecat din ALDE de mai bine de doi, a fost chemată la alte partide dar a spus “pas”.

“Aş putea  să spun că nu există aproape nimic tentant. Nu se mai ţine cont de nimic. Se calcă pe cadavre pentru a-şi atinge din păcate unii scopurile personale sau de grup. (…) Azi nu sunt în niciun partid politic, n-am nicio adeziune semnată nicăieri. M-am retras din ALDE”, a afirmat Marcela Papici.

23 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Ca să nu mai spun de părerea funcționarilor publici din Primărie despre tine sau despre porecla pusă (știe oare?). Sau să nu mai vorbesc despre “veșnica pomenire” de la Spitalul județean. Prea mare pălărie pentru tine. Și pentru ce? Dar nu e singura din păcate.

    • Functionar Răspunde

      Cei bine educați (majoritatea ) îi spuneam Doamna viceprimar sau Doamna Papici.

  2. functionar public Răspunde

    Marcela Papici a fost un viceprimar ok care s-a implicat in problemele comunitatii..

  3. 😳😳 Bika 😳😳 Răspunde

    Ramai mai bine acasa si mai invata carte 🙂

  4. realist2 Răspunde

    Fara rautate, dar are un CV subtire pentru un asemenea post. Mi-ar fii rusine cu un astfel de primar si in plus, nu o recomanda nimic. Nicio realizare pe plan profesional. Cred ca totusi satmarenii nu promoveaza non valorile si gasesc un candidat bun in altfel de oameni decat aceasta doamna. Desii ce-i drept , nici nu ai din ce sa alegi…

    • c-block Răspunde

      Realist2. Aici nu e vorba ce CV are! Ia întreabă pe cei de la Spitalul județean ce prăpăd a făcut duamna acolo! Face bine la toți că nu mai candidează. Doar să se și țină de cuvânt.🙏🙏🙏

  5. Lyly Răspunde

    La spitalul judetean nu ma pot pronunta ce si cum a facut dar la primarie consider ca a fost cel mai bun si activ viceprimar de dupa 90. Cel putin asta este opinia mea. In plus am sentimentul ca doamna Papici nu si-a pierdut omenia si onestitatea odata cu implicarea in politica, ceea ce se dovedeste ca nu este putin lucru.

  6. unu Răspunde

    dar s-au plimbat in rusia si damenrac cu echipa de baschet doamna si domnul coica, si inca ceva are un sot cu 20 de ani mai in varsta , dar nu a fost strugar la unio , asta spune multe despre doamna invatoare impinsa de partid, hai sa lasam vrajeala, poate sa candideze ca oricum nu ajung nicaieri, daca romanii sunt tari de ce nu aleg un primar , dar spuneti pe cine sa votez pe coica sau pe albu??pe cozma unde sa fie el predestinte de consiliu judetean – vanzator de motociclete, care abia reusea sa treaca clasa la forestier, deci hai domnilor numai ma enervati cu doamna papiciulo

  7. unu Răspunde

    danemarca am vrut sa scriu scuze pentru micile erori.

  8. Gerula Răspunde

    Ne lasati va rog cu acesata doamna impinsa din spate si tinuta de cuplul Stef/Silaghi.
    Afirma ca acuma: “Nu se mai ţine cont de nimic. Se calcă pe cadavre pentru a-şi atinge din păcate unii scopurile personale sau de grup.” Dar ea cum a ajuns consilier si mai apoi viceprimar.
    Am inteles ca in trecut majoritatea deplasarilor facute de Consiluil Judetean se faceau prin agentia de turism Simbotour din Satu Mare, oare cine o fi fost in spatele acestei agentii ? zic si eu…
    https://transilvaniareporter.ro/satu-mare/transurban-marcela-papici-autobuze-gratuitati-penale-pentru-viceprimarul-marcela-papici/

    • c-block Răspunde

      Și încă nu a fost trasă la răspundere la grămadă cu ceilalți pentru cei 800 de turiști sătmăreni “uitați” în Antalya. Ei în locul ei m-aș face mică de tot.

      • Avi Răspunde

        Am fost 200 și Simbotour ne-a adus acasă pe cheltuiala firmei. Nu a plătit nimeni, cu exceptia celor de la alte agentii care au trebuit să își plătească transportul.

        • c-block Răspunde

          Repatrierea s-a făcut cu 3 avioane a câte 200 locuri fiecare și umplute la refuz. Fă un calcul. Au fost mai multe curse. Doar știu că am fost acolo. Apoi avionul a aterizat ca orice charter Satu Mare -Antalya normal nu ? la Timișoara și am mai făcut 6 ore până acasă. Cu copii mici. Toată tărășenia m-a costat 2000 € plătiți cu 5 luni înainte! În aeroport am vorbit cu familii care au făcut sejurul dormind pe bănci afară sau cine a avut bani a mai plătit încă odată! Deci nu mă provoca pentru că la modul cel mai serios am păstrat actele, biletele, voucherele. Le am și acum. Te riști? Am fost cu ei și eu nu cu altă agenție. Singurul noroc că măcar am rămas în camerele noastre. 200 de turiști au fost numai din Satu Mare. Dar dacă 1 pățește asta într-o țară normală este deja mult prea mult.

          • Avi

            Ești un laș deoarece dacă aveai curaj ( cu atatea documente) ai fi recurs la justiție.

  9. max Răspunde

    Nu ar obtine nici macar 10-15% din voturi. Mai bine fara primar decat cu ea

  10. Florin Rachitan Răspunde

    Nici nu avea sansa……

  11. Adrian Răspunde

    Eu inca mai tin a minte ,cand un barbat a mers la urgenta ca nu simtea bine ,si zicea ca doare in zona inimei dar venea cu taxi si zicea ca venea de la santier…. dupa 2 sau 3 ore de asteptare (ca nu era caz urgent bineinteles ) a fost gasit lesinat la WC al urgentei……, au fost dus la Cluj dar o murit…. doamna asta era pe timpul respectiv managerul acolo si zicea ca barbatul oricum murea….. dupa parerea mea e o doamna f. aroganta, dar daca era vorba despre cineva din familia ei nu spunea asta asa lejer… pfffff….e f. antipatica doamna asta….

    • Doctor Răspunde

      U.P.U. nu se subordonează managerului spitalului. Dr. Arafat coordonează toate U.P.U.- rile.

  12. c-block Răspunde

    @avi, vorbești ușor că nu te costă? Spune-mi și mie tu încă nu ai aflat că în țara noastră se moare cu dreptatea-n mână? Dacă apelam la justiție aflam după 4-5 ani de procese, declarații și înfățișări că de ce fac gargară că doar m-au adus înapoi. Timișoara tot România este și că dacă 3 zile eram pe pereți e problema mea. Crede-mă, avionul a decolat din aeroportul Antalya pe la 18 iar noi încă la 15.30 încă eram în holul hotelului în Alanya la 260 km! Nu știu cum am ajuns la avion. Dacă sunam la numerele de telefon bineînțeles nu răspundeau. Concediu plăcut !? Sunt cazuri similare care pe această speță au ajuns la justiție. Așa că mai bine nu. Nu am timp de pierdut. Firma turcă a dat atunci faliment deci de unde și ce să primești despăgubiri? Dar am făcut “reclamă” gratuită firmei unde am putut. Am ridicat problema doar pentru că după ce s-a dat la fund o vreme începe să își dea ochii pe spate tanti asta. Mizează probabil pe faptul că s-a uitat. Recent se dă în spectacol cu chestia asta de producători sătmăreni pe f….book. Mare realizare! Azi e, mâine nu! Oricum grupul patronat de ea e un talmeș-balmeș. Ca să nu spun cum promovează pe unii. Intră în grup și vei afla
    PS. La vremea respectivă tanti și cu Ștef tot repetau că ai nu au nici o legătură cu firma asta. Noroc că Ștef a făcut atunci concediul la turci pe post de reclamă la cursa charter bineînțeles printre primii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.