PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

S-a strâns suma-record pentru tratamentul micuțului Noel: 2.4 milioane dolari!

Familia micuțului Noel a reușit să strângă banii necesari pentru tratamentul  ZOLGENSMA al copilului. Dacă în urmă cu 9 luni, suma de 2.4 milioane dolari părea imposibil de strâns, astăzi este o realitatea, datorită mobilizării extraordinare a oamenilor din toată țara.

La începutul lunii noiembrie 2019, familia și prietenii au pornit într-o cursă contracronometru pentru strângerea celor 2,4 milioane, iar vineri, 17 iulie, familia lui Noel a făcut anunțul pe Facebook:

„Este cel mai fericit moment din viața mea❗ Împreună, am reușit ❗ Împreună, am ajuns la suma necesară tratamentului ❗

Doamne…este un vis devenit realitate. Vă multumesc că ați fost pașii nostri în această călătorie și că ați traversat această perioadă si acest drum alături de noi!

Va multumesc pentru eforturile zilnice tuturor! Pe tot parcursul acestor luni ați fost izvorul puterii mele.

Sunteți pentru noi o mare familie! Ne-ati dăruit atât de mult🤗. Copilul meu va fi bine, va crește mare, iar asta datorită fiecăruia dintre voi.

Vă apreciez enorm, nu există cuvinte suficient de mari să exprime toată recunoștința mea, însă am o vorba dragă ” cand dai, îți strângi comori în Rai”. Sunt convinsă că veți primi cu toții înzecit, căci nu există lucru mai măreț și sfânt decât salvarea unei vieti!

Vă mulțumesc și vă voi rămâne recunoscătoare pentru tot restul vieții mele”, este mesajul transmis de mama lui Noel.

Citește și: