Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

S-a strâns suma-record pentru tratamentul micuțului Noel: 2.4 milioane dolari!

Familia micuțului Noel a reușit să strângă banii necesari pentru tratamentul  ZOLGENSMA al copilului. Dacă în urmă cu 9 luni, suma de 2.4 milioane dolari părea imposibil de strâns, astăzi este o realitatea, datorită mobilizării extraordinare a oamenilor din toată țara.

La începutul lunii noiembrie 2019, familia și prietenii au pornit într-o cursă contracronometru pentru strângerea celor 2,4 milioane, iar vineri, 17 iulie, familia lui Noel a făcut anunțul pe Facebook:

„Este cel mai fericit moment din viața mea❗ Împreună, am reușit ❗ Împreună, am ajuns la suma necesară tratamentului ❗

Doamne…este un vis devenit realitate. Vă multumesc că ați fost pașii nostri în această călătorie și că ați traversat această perioadă si acest drum alături de noi!

Va multumesc pentru eforturile zilnice tuturor! Pe tot parcursul acestor luni ați fost izvorul puterii mele.

Sunteți pentru noi o mare familie! Ne-ati dăruit atât de mult🤗. Copilul meu va fi bine, va crește mare, iar asta datorită fiecăruia dintre voi.

Vă apreciez enorm, nu există cuvinte suficient de mari să exprime toată recunoștința mea, însă am o vorba dragă ” cand dai, îți strângi comori în Rai”. Sunt convinsă că veți primi cu toții înzecit, căci nu există lucru mai măreț și sfânt decât salvarea unei vieti!

Vă mulțumesc și vă voi rămâne recunoscătoare pentru tot restul vieții mele”, este mesajul transmis de mama lui Noel.

Citește și:

9 comentarii

  1. Cata manelistu Răspunde

    CERȘETORIE LEGALIZATA PE INTERNET!!!! RUȘINE RUSINE RUSINE!!!

    • Medic Răspunde

      Să-ți fie rușine împreună cu minunatul sistem de sanătate!!!

    • Abraham Răspunde

      Păcat că mai respiri,Manelistule!Dar să sperăm că nu mult timp!Oricum Tatăl Nostru Cel de Sus e foarte glumet in ultima vreme!

  2. bla Răspunde

    Ba eu nu inteleg o chestie…. Cum dracu o reusit sa stranga atatia bani cand alti copii au murit pentru ca nu au strans nici 5% din suma respectiva? Am vazut postari de genu ca nu stiu ce copil are nevoie de 20 mii euro sau 50 mii si nu s-a strans suma. Fara suparare, cine sunt parintii lui Noel? Nu de alta, dar sa impartaseasca si ei secretul cum au reusit sa stranga aceasta suma fabuloasa. In rest , sa speram ca se va insanatosii Noel …

  3. A Răspunde

    Cazul lui Noel a fost difuzat la stiri in Ungaria.mare parte din bani cred ca sunt din Ungaria.

    • OLX Răspunde

      Foarte bine stii!Cam 80%!Ei,Cei de dincolo,nu sunt ca acesti opincari de rahat care incearcă să iasă in evidentă cu orice,dar când vine vorba de dat,Hmmm,pauză!

      • ion Răspunde

        Da tu de unde pwla cocosului stii ca e cam 80%? Le-ai facut bot la “Ei” de stii asa bine, limbric teleportat.

        • Medic Răspunde

          Măi Jani! Frumos ce să spun!😱 Înjurăm ca la mama acasă?😥 Între timp un copil suferă. Tu din care specie de animal faci parte? Reptile? Ori chiar nevertebrate? Nu ți-e rușine așa un pic? Ce contează de unde sunt banii. Bine că s-au adunat! În paranteză spus pentru copiii ar cam trebui să fie gratuit. Dar cum tratamentul se face în Țările de Jos, ei se închină la Sf. €!!!😱 Asta nu te deranjează, nu? Ar trebui să plătești și pentru aerul consumat zilnic. Consumat degeaba.

  4. unu Răspunde

    sincer eu nu stiu pe cine deranjeaza acest scop umanitar, si nu este cersetorie, sa va puneti in locul parintilor de unde naiba s astranga 2 mil de dollari, asta inseamna sa fii om sa ajuti cand se poate si in plus nu era obligat nimeni , inca odata se vede ca in romania nu ai sanse deloc , asta e aici ne am anscut, dar va rog frumos sa numai fim rai, ca si asa suntem batuti de soarta, si eu pentru copilul meu as face orice , cand am zis orice as face orice as spala si wc data ar fi nevoie, sa fac un ban , deci va rog frumos sa va bucurati pe acest copil micut DOAMNE AJUTA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.