PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Vasile Bâlc a pierdut lupta! Suferea de o boală gravă

Careianul Vasile Bâlc, cel care a luptat pentru sprijinirea multor suflete suferinde, s-a stins din viaţă. Anunţul a fost făcut de către asociaţia Mihai Neşu. El suferea de o boală incurabilă.

Anunţul sociaţiei Mihai Neşu:

“Dragi prieteni,
Vasile cutezatorul, creativul, colegul si prietenul nostru, Vasile cel plin de viata, care era mereu atat de dornic sa cunoasca lumea, sa calatoreasca, Vasile cel sensibil, asa cum l-am cunoscut noi, cu multa dragoste pentru copii, Vasile ne priveste acum de sus, din inaltimi, vede de-acolo locuri pe care nu a apucat sa le vada. Vasile e un suflet frumos, asa l-am cunoscut, un om vesel, darnic, puternic, care a vrut sa lupte pana in ultima clipa pentru viata. Ne-a dat o lectie de viata.
Stim ca de acolo de sus va fi cu noi, cu toti cei ai fundatiei, cu toti cei dragi ai lui, in toate locurile in care a fost si pe care ar mai fi vrut sa le vada.
Vasile, ne bucuram ca te-am cunoscut, ca ne-a intalnit Dumnezeu! Te-am indragit maxim 🙂 Iti multumim pentru tot. Dumnezeu sa te primeasca in Rai! Vei fi pentru totdeauna in sufletele noastre.
Vasile a plecat in urma cu cateva minute dintre noi. Va multumim pentru toate gandurile bune.
Cu ochii lui buni, lipsit de durere, ne va privi de sus”.