Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Vasile Bâlc a pierdut lupta! Suferea de o boală gravă

Careianul Vasile Bâlc, cel care a luptat pentru sprijinirea multor suflete suferinde, s-a stins din viaţă. Anunţul a fost făcut de către asociaţia Mihai Neşu. El suferea de o boală incurabilă.

Anunţul sociaţiei Mihai Neşu:

“Dragi prieteni,
Vasile cutezatorul, creativul, colegul si prietenul nostru, Vasile cel plin de viata, care era mereu atat de dornic sa cunoasca lumea, sa calatoreasca, Vasile cel sensibil, asa cum l-am cunoscut noi, cu multa dragoste pentru copii, Vasile ne priveste acum de sus, din inaltimi, vede de-acolo locuri pe care nu a apucat sa le vada. Vasile e un suflet frumos, asa l-am cunoscut, un om vesel, darnic, puternic, care a vrut sa lupte pana in ultima clipa pentru viata. Ne-a dat o lectie de viata.
Stim ca de acolo de sus va fi cu noi, cu toti cei ai fundatiei, cu toti cei dragi ai lui, in toate locurile in care a fost si pe care ar mai fi vrut sa le vada.
Vasile, ne bucuram ca te-am cunoscut, ca ne-a intalnit Dumnezeu! Te-am indragit maxim 🙂 Iti multumim pentru tot. Dumnezeu sa te primeasca in Rai! Vei fi pentru totdeauna in sufletele noastre.
Vasile a plecat in urma cu cateva minute dintre noi. Va multumim pentru toate gandurile bune.
Cu ochii lui buni, lipsit de durere, ne va privi de sus”.

4 comentarii

  1. Para Răspunde

    Vă rog frumos din respect schimbați în titlu “lupta PENTRU viață” nu tâmpenia aia ce ați scris. Iar despre autorul articolului mai bine nu spun nimic.😢😱😤

  2. Para Răspunde

    Gata m-ați convins! Voi doar scrieți ziarul nu și citiți ce “scrieți”!😫😢😤
    Chiar nu se găsește nimeni să vă tragă de mânecă???

  3. Glasul Realitatii Răspunde

    Ce putem astepta?Cand ajungi in mana altuia ,pot sa faci groapa.Poate nici atunci nu vindeca daca suma respectiva ar fi fost stransa,dar macar avea o sansa.

    • Para Răspunde

      Da. Dar în cazul lui din păcate cred că era târziu. Păcat de el. În schimb pe altul nici Dracul nu-l vrea. Exemplu? Iliescu.
      Condoleanțe familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.