PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Accident pe drumul de ocolire, din cauza unei gropi. O mașină a ajuns în șanț. Se caută vinovatul

Sătmăreanul David Seletye, directorul Automobil Club Român (ACR) Satu Mare a fost victima unui accident rutier, provocat de un șofer care a ajuns pe contrasens în timp ce ocolea gropile. Sătmăreanul a ajuns cu mașina în șanț, iar șoferul vinovat a părăsit locul accidentului.

Totul s-a petrecut în cursul serii de joi, 30 iulie, pe drumul de ocolire Satu Mare – Lazuri. Un șofer care ocolea gropile a intrat pe contrasens, iar pentru a evita un impact frontal, directorul ACR a fost nevoit să facă o manevră riscantă, moment în care a nimerit cu autoturismul într-o groapă și a ajuns în șanț.

Imediat după accident, șoferul vinovat a demarat în trombă, fără să îi pese de victima ajunsă din cauza lui cu autoturismul în șanț. Printr-o postare făcută pe un grup de Facebook, David Seletye cere ajutor din partea sătmărenilor: ,,Dacă cineva a văzut accidentul și ar putea să mă ajute cu informații, aș fi foarte recunoscător. Mașina mea e praf, iar eu am fost rănit serios în urma accidentului”, spune directorul ACR Satu Mare.