Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Accident pe drumul de ocolire, din cauza unei gropi. O mașină a ajuns în șanț. Se caută vinovatul

Sătmăreanul David Seletye, directorul Automobil Club Român (ACR) Satu Mare a fost victima unui accident rutier, provocat de un șofer care a ajuns pe contrasens în timp ce ocolea gropile. Sătmăreanul a ajuns cu mașina în șanț, iar șoferul vinovat a părăsit locul accidentului.

Totul s-a petrecut în cursul serii de joi, 30 iulie, pe drumul de ocolire Satu Mare – Lazuri. Un șofer care ocolea gropile a intrat pe contrasens, iar pentru a evita un impact frontal, directorul ACR a fost nevoit să facă o manevră riscantă, moment în care a nimerit cu autoturismul într-o groapă și a ajuns în șanț.

Imediat după accident, șoferul vinovat a demarat în trombă, fără să îi pese de victima ajunsă din cauza lui cu autoturismul în șanț. Printr-o postare făcută pe un grup de Facebook, David Seletye cere ajutor din partea sătmărenilor: ,,Dacă cineva a văzut accidentul și ar putea să mă ajute cu informații, aș fi foarte recunoscător. Mașina mea e praf, iar eu am fost rănit serios în urma accidentului”, spune directorul ACR Satu Mare.

7 comentarii

  1. Nicolae Răspunde

    Ar trebui tras la răspundere , administratorul drumului în primul rând. Interesant de pe Barițiu până la tabla de ieșire din Satu-Mare spre Lazuri, au astupat gropile , după ea (tabla de Satu-Mare), au căzut câteva bombe așa arată drumul…

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Directoru acrului ar fi trebuit sa stie pana acum ca, daca masinile lor nu s-au atins se da in spectacil degeaba prin mediu online. E fix vina lui.

    • realist Răspunde

      Corect!
      Daca nu a existat contact fizic intre cele 2 autoturisme, d-nul de la ACR ramane cu paguba.

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Pe mine ma ingrijoreaza doar faptul ca, la nivel de sm ne mai laudam cu un director care si-a dovedit “valoarea”, fiind habarnist in domeniul lui. Cat despre dauna totala, pare un junghi de minim 15-18 ani, full fara piele, deci max 1000 euro

  3. cetatean ecologist Răspunde

    Asta e asa in Ro , trebuie contact intre cele 2 vehicule , la HU exista si vinovatul teoretic din cauza caruia se provoaca accidentul ,si asigurarea plateste .

  4. Hunor Răspunde

    Un prieten din Carei a fost lovit in Ungaria de unul cu masina fara ITP si fara asigurare si a primit bani de la asigurarea maghiara ,acolo firma de asigurari dau in judecata vinovatul si scot bani de despagubire ,plus pt omul de la firma de asigurare .Sa nu staea degeaba si mai are si salar mai mare cu bonusuri….
    Si patitul se bucura ca are cu ce repara masina.

  5. Vulpea bi-polara Răspunde

    Ce firma de asigurari plateste pe ochi frumosi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.