PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mihai Huzău, candidatul PMP la Primăria Satu Mare

În ultima ședință a Colegiului Național PMP a fost validată candidatura lui Mihai Huzău pentru Primăria Satu Mare din partea Partidului Mișcarea Populară. În acest sens, spun reprezentanții PMP, Mihai Huzău a fost împuternicit să se ocupe, alături de organizația locală PMP Satu Mare, de toate aspectele ce țin de definitivarea listei de consilieri locali precum și de elaborarea principalelor proiecte asumate pentru administrarea municipiului Satu Mare.

Redăm mesajul transmis de Mihai Huzău:

„Consider că Satu Mare are nevoie de o competiție reală pentru câștigarea Primăriei. Satu Mare are nevoie de candidați care să își dorească cu adevărat să câștige primăria, care să pună interesele comunității înaintea intereselor personale sau de partid.

Politica sătmăreană este, în acest moment, într-o degringoladă totală. Toate partidele importante din Satu Mare, PSD, PNL, USR+ și Pro.RO și-au negociat deja înfrângerea în fața UDMR. Au negociat alianțele post-electorale și și-au împărțit deja funcțiile. PSD, PNL, USR+ și Pro.RO nu au pornit în campanie cu gândul la victorie. UDMR se vede deja câștigător, iar din „loja confortabilă” îi privește pe ceilalți cum se luptă între ei, pentru ca, în final, să aleagă care dintre învinși va fi mai util pentru a-și asigura majoritatea în Consiliul Local.

În urmă cu 7 luni, am fost primul care a pus în discuție unificarea dreptei pentru câștigarea primăriei Satu Mare. Am fost primul și se pare că singurul care a fost dispus să renunțe la candidatură în favoarea celui mai bine clasat candidat din partea dreptei. Reprezentanţii partidelor ar fi trebuit să lase la o parte ambiţiile personale şi să se concentreze pe identificarea celor mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor comunităţii. Ei bine, nu a fost asa. Ideea mea nu a fost îmbrățișată.

Zarurile au fost aruncate! Totul este aranjat!

Este clar că toate partidele și-au fixat niște ținte mărunte doar ca să nu supere „înalta poartă” verde. Astfel au ales să ușureze victoria UDMR pentru încă un mandat la primăria Satu Mare. Toate aceste partide si-au pierdut credibilitatea în fața electoratului! Ne-am săturat de aceste jocuri politice ieftine! Ne-am săturat să vedem interesele personale și de grup puse înaintea intereselor comunității!

Satu Mare merită mai mult! Satu Mare merită politicieni care să vorbeasca despre problemele comunității și să fie preocupați de găsirea celor mai eficiente soluții pentru rezolvarea acestora. Acesta este și motivul pentru care am decis să candidez la primăria municipiului Satu Mare.

Sunt singurul candidat care își dorește cu adevărat să câștige, singurul hotărât să strice toate aceste jocuri de culise și să pună interesele și dorințele comunității noastre înaintea intereselor personale sau de partid.

Am ales să candidez din partea PMP, un partid deschis la toate ideile și proiectele mele. PMP este singurul partid din Satu Mare care intră în competiția pentru Primărie, determinat să câștige. Ne preocupă bunăstarea comunității și respingem jocurile de culise.  Totuși, nu pot face aceste lucruri de unul singur! Haideți, dragi sătmăreni, să le stricam jocurile și să luptăm pentru orașul nostru! Haideți Să NU LE FACEM JOCUL!”