Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Mihai Huzău, candidatul PMP la Primăria Satu Mare

În ultima ședință a Colegiului Național PMP a fost validată candidatura lui Mihai Huzău pentru Primăria Satu Mare din partea Partidului Mișcarea Populară. În acest sens, spun reprezentanții PMP, Mihai Huzău a fost împuternicit să se ocupe, alături de organizația locală PMP Satu Mare, de toate aspectele ce țin de definitivarea listei de consilieri locali precum și de elaborarea principalelor proiecte asumate pentru administrarea municipiului Satu Mare.

Redăm mesajul transmis de Mihai Huzău:

„Consider că Satu Mare are nevoie de o competiție reală pentru câștigarea Primăriei. Satu Mare are nevoie de candidați care să își dorească cu adevărat să câștige primăria, care să pună interesele comunității înaintea intereselor personale sau de partid.

Politica sătmăreană este, în acest moment, într-o degringoladă totală. Toate partidele importante din Satu Mare, PSD, PNL, USR+ și Pro.RO și-au negociat deja înfrângerea în fața UDMR. Au negociat alianțele post-electorale și și-au împărțit deja funcțiile. PSD, PNL, USR+ și Pro.RO nu au pornit în campanie cu gândul la victorie. UDMR se vede deja câștigător, iar din „loja confortabilă” îi privește pe ceilalți cum se luptă între ei, pentru ca, în final, să aleagă care dintre învinși va fi mai util pentru a-și asigura majoritatea în Consiliul Local.

În urmă cu 7 luni, am fost primul care a pus în discuție unificarea dreptei pentru câștigarea primăriei Satu Mare. Am fost primul și se pare că singurul care a fost dispus să renunțe la candidatură în favoarea celui mai bine clasat candidat din partea dreptei. Reprezentanţii partidelor ar fi trebuit să lase la o parte ambiţiile personale şi să se concentreze pe identificarea celor mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor comunităţii. Ei bine, nu a fost asa. Ideea mea nu a fost îmbrățișată.

Zarurile au fost aruncate! Totul este aranjat!

Este clar că toate partidele și-au fixat niște ținte mărunte doar ca să nu supere „înalta poartă” verde. Astfel au ales să ușureze victoria UDMR pentru încă un mandat la primăria Satu Mare. Toate aceste partide si-au pierdut credibilitatea în fața electoratului! Ne-am săturat de aceste jocuri politice ieftine! Ne-am săturat să vedem interesele personale și de grup puse înaintea intereselor comunității!

Satu Mare merită mai mult! Satu Mare merită politicieni care să vorbeasca despre problemele comunității și să fie preocupați de găsirea celor mai eficiente soluții pentru rezolvarea acestora. Acesta este și motivul pentru care am decis să candidez la primăria municipiului Satu Mare.

Sunt singurul candidat care își dorește cu adevărat să câștige, singurul hotărât să strice toate aceste jocuri de culise și să pună interesele și dorințele comunității noastre înaintea intereselor personale sau de partid.

Am ales să candidez din partea PMP, un partid deschis la toate ideile și proiectele mele. PMP este singurul partid din Satu Mare care intră în competiția pentru Primărie, determinat să câștige. Ne preocupă bunăstarea comunității și respingem jocurile de culise.  Totuși, nu pot face aceste lucruri de unul singur! Haideți, dragi sătmăreni, să le stricam jocurile și să luptăm pentru orașul nostru! Haideți Să NU LE FACEM JOCUL!”

90 comentarii

  1. MANUEL Răspunde

    Din punctul meu de vedere e singurul candidat care ar merita votat!

  2. matei Răspunde

    in sfarsit un candidat cu tupeu si cu curaj sa incurce aranjamentele facute intre candidatii din Satmar.

  3. denisa Răspunde

    il cunosc pe Mihai. Ca om e super ok. Ca si politician, eu zic sa ii dam o sansa poate ne face o surpriza placuta!

  4. Erika M. Răspunde

    Mult succes! Un om care merita sa fie ales ca primar !

  5. Ion Pop Răspunde

    Ce incredere poti avea in el daca vezi pe afis 3 zaruri masluite care au pe toate partie 6
    Asta e in stare sa joace Satu Mare la pacanele

    • Ioane, Ioane Răspunde

      nu cred ca ai inteles mesajul din imagine. eu am inteles ca zaruruile masluite sunt ale celorlalti care fac intelegeri in spatele usilor inchise.

    • vasile pop Răspunde

      Ion, apoi u asta ai inteles din imajine ceie? :)))))

  6. Alina Răspunde

    Cred ca orasul merita un primar ca Mihai. il vad foarte serios si foarte implicat in treaba asta. Are sustinerea mea si votul meu

  7. Alex Răspunde

    Felicitari Mihai! Mult succes iti doresc si cat mai multe voturi

  8. Gicu Hugi Răspunde

    De ce nu a luat atitudine cand a facut parte din ALDE, iar colegii sai din parlament au votat cot la cot impreuna cu PSD legile justitiei si masacrarea codurilor penale?

    • Solo Răspunde

      Gicule, ce sa faca el cu legile din parlament atata timp cat el era consilier local in Satu Mare, plus ca el a plecat atunci din ALDE. Hai sa gandim putin situatia inainte sa sarim in sus

      • Gicu Hugi Răspunde

        Nu a fost plecat din ALDE cand se votau legile in Parlament si nici cand s-a dat OUG 13.

        • armando Răspunde

          cea mai inteligenta miscare a fost sa plece din alde. sincer sa fiu , mi-ar placea sa fie toti candidatii la nivelul lui. am avea o clasa politica onorabila…

      • Gicu Hugi Răspunde

        Poftim dovada: a demisionat din ALDE abia in luna mai, anul asta: https://portalsm.ro/2020/05/mihai-huzau-a-demisionat-din-alde-satu-mare/

        Legile justitiei si modificarile codurilor penale au venit in perioada 2017-2019, cand era inca in ALDE.

        • Solo Răspunde

          ok, si ce putea sa faca el in calitate de consilier local? chiar crezi ca era factor de decizie in alde la nivel national? eu zic ca te pripesti

          • Gicu Hugi

            Putea sa vina macar cu declaratii publice si sa se delimiteze fata de ce fac ceilalti din partid, dar a aratat ca e doar un mielusel.

        • Andor Răspunde

          bravo Mihai. Capul sus. Nu te lasa, suntem alaturi de tine

  9. Satmarel Răspunde

    Mult succes Mihai. Satmarelul te sustine.

  10. Rodica Răspunde

    Frumos discurs dar în adâncul sufletului știi bine că nu vei castiga da?

  11. x-ulescu Răspunde

    pmp = partidul lui basescu !! va e dor de el ? salarii taiate ,tva marit , pensii impozitate ilegal , bani cheltuiti de udrea pe terenuri de fotbal in panta ..deja ati uitat ? atunci va meritati soarta

    • MANUEL Răspunde

      Grava situatia cu tine!!!! Mai gandeste-te putin

    • Mitru Răspunde

      ce legatura are basescu cu candidatura la primarie a cuiva, tu votezi omul si nu partidul din care face parte. Il pui primar, nu presedinte de tara….chiar atat de jos coboram?

      • x-ulescu Răspunde

        un om din partidu lui basescu nu prezinta incredere ..este o adunatura de borfasi asemenea intemeietorului pmp ,oportunisti , traseisti oameni de joasa speta

        • Mitru Răspunde

          eu spun ca domnul Huzau prezinta incredere si a demonastrat implicare in nenumarate randuri, mai ales in randul tinerilor din Satu Mare. lasa-ma cu basescu si cu alte prostii…e vorba de Mihai Huzau aici, nu de basescu

  12. c-block Răspunde

    Acest tânăr titan ai zice al politicii sătmărene! Apoi repede îți aduci aminte cum a fost cu mișcările recente prin alde-ul sătmărean, clinciurile cu Ștef. Apoi îți aduci aminte cum era numit secretar de stat o perioadă scurtă în nu știu ce minister prin guvernul Veorica. Deci lăsați-mă oameni buni cu astfel de alternative! Altul care schimbă partidul mai des decât unii chiloții! Deja la vârsta asta fragedă a făcut prea multe astfel de operațiuni speciale. A se înțelege schimbări de macaz funcție de interese proprii.

    • marian Răspunde

      La alegerile locale votam omul si nu partidul. Mihai chiar e un baiat cumsecade si merita votul nostru

      • c-block Răspunde

        Atunci să-l porți sănătos! Dați fiecare cu părerea dar habar nu aveți cum funcționează o administrație.

  13. Ion Răspunde

    Bai nene, pe astia tuna si-i aduna! Ce lehamite s-a facut politica asta ca numai caricaturile mai au tupeu sa iasa in fata.
    Mai copile, nu orice se poate cumpara pe bani, asculta bine aici!

    • ? Răspunde

      Gaborica ,nu mai are nici un stres. Candidații români se luptă pt o bucățică din hoit , in timp ce udemeristul stă și râde și rămâne cu hoitul întreg. Se știe cum se votează la SM,etnic. Fie cum a fi ,dar îi de-al nostru. Cât timp se alege dintr-un tur, primar român nu va mai fi. Orașul e al UDMR pe vecie.

  14. Smile Răspunde

    Dintre toţi candidaţii la primărie, actualul primar şi candidatul USR-PLUS, au sanşe să câştige, bătălia se va da între aceştia doi, candidatul PMP s-a anunţat prea târziu. L-am văzut la tv când o venit cu ideea unei alianţe de dreapta, şi nu mi-a plăcut că citea de pe hârtie, că v-a schimba oraşul şi alte chestii, numai că nu zicea ce proiecte avea în derulare, mai precis, citea atribuţiile unui primar, şi sincer, mai are mult de învăţat, ca şi consilier local, nu am văzut să i-a o atitudine la anumite proiecte în consiliul local, va lua nişte voturi, dar, sanşe reale, nu are.

    • marian Răspunde

      In primul rand Gabor are cea mai mare sansa, dar sigur sunt multi oameni (maghiari) sunt suparati pe el. Cat de spre candidatul USR-PLUS, eu unul nu as alege un om fara experienta, asta ar insemna inca 4 ani pierduti pana isi da seama cu ce se mananca administratia publica.

    • Sisi Răspunde

      dimpotriva, eu cred ca are sanse reale, pentru ca este un tanar de viitor, cu multe actiuni la activ, foarte cunoascut si cu notorietate. de restul candidatilor nu stiu ce sa spun, vom vedea. Mihai, ai toata sustinerea noastra

    • Ion Răspunde

      Smile, tu cand o sa inveti sa scrii corect romaneste?

  15. GB Răspunde

    Tânăr și “experimentat” în ale candidaturilor dar ia cam expirat “ciocolata” pe la cate partide s-a perindat. În 2014 măcar ne oferea “ceva dulce” cu un aer de tânăr boem, dar anii au trecut și postura + mesajul actual ne arată că ceasul biologic al politicii îi ticăie din ce în ce mai enervant la ureche frustrându-l din cauza eșecului. O poză intimă cu Băse? …ar fi prea dulce, nu? Plus că marinarul v-ar putea da niște sfaturi cum să folosiți acele zaruri ale politicii ca să huzău fotoliul de sub fundurile UDMR încât să se mire “Cum dracu au pierdut alegerile Marika dragostea mea?”

    • John Răspunde

      lasa ca daca ne uitam la altii sunt cu probleme mult mai mari, parerea mea este ca Huzau este cel mai putin uns cu toate alifiile si il vad capabil sa faca lucruri frumoase pentru satmareni din functia de primar. Sunt sigur ca ar fi un primar foarte bun si foarte implicat.

  16. paul Răspunde

    conteaza omul nu partidul, cel putin la alegerile locale. si Huzau e satmarean de-al nostru. Eu ii dau o sansa.

    • c-block Răspunde

      Contează omul dar și partidul. Trebuie să ai consilieri în consiliu cu care faci majoritatea la voturi pentru că altfel forever ești faultat. Asta-s vise cu primar independent! În realitatea românescă așa ceva este pur și simplu imposibil. Așa-zișii primari independenți toți au în spate un partid sau ceva formațiune. La cum arată pemepe în sătmar maxim va avea un consilier. Nu știu la ce ar fi bun dacă să zicem ar fi Huzău primar prin vot. Fără udemere nu poți conduce orașul. Dacă asta nu era clar Coica a demonstrat cu prisosință. Candidatura lui divizează și mai mult electoratul. Eu nu văd rostul. Dacă era să zicem un candidat român comun al dreptei mai înțelegeam, dar așa ….?

      • Una Răspunde

        ai vazut cumva lista de consilieri propusa de pmp pentru satu mare? poate vin cu niste nume interesante si vor scoate cativa consilieri. nu te pripi

  17. Ivan jan Răspunde

    Mihai este un OM OK, doar ca este puțin traseist politic și putin dupa candidaturi/functii.
    Cred ca prima data a fost in PDL, apoi FC, prin fuziune din nou PDL, prin alta fuziune PNL, apoi ALDE si acuma din nou PMP-Băsescu. Cam mult pentru un tânăr cu bun simț !

    • c-block Răspunde

      👍👏
      Sau încă nu a făcut nimic dar deja s-a și murdărit.

    • Iancu Răspunde

      pai de ce te implici in politica? nu ca sa faci ceva si sa schimbi ceva in bine? Normal ca ai nevoie de functii ca sa poti face lucrul asta, nu? mergi acolo unde crezi ca poti sa schimbi ceva, daca ai si cu cine sa lucrezi. cum ai spus tu, este un OM OK si a demonastrat asta, iar pentru asta are nevoie de sustinerea noastra.

  18. Stela Răspunde

    Mie imi e simpatic. Daca stai sa analizezi oamenii politici ramai sa nu poti vota pe nimeni. In politica actuala noi trebuie sa votam raul cel mai mic si in cazul acesta Huzau e cel mai putin scufundat in nisipurile miscatoare se la Satu Mare.

  19. s Răspunde

    Săracu om!O mai fi vreun partid pe la care nu a lins clanta?Nu poate să-l pună cineva direct primar!Asa-i românu’!Apropo,ăsta-i român?

    • x-ulescu Răspunde

      sa incerce la udmr , sau partdu civic

    • sanda Răspunde

      nu crezi ca ar trebui sa te uiti putin la activitatea lui si apoi sa vezi daca a fost pe la toate partidele sau nu? chiar asta conteaza prima data cand alegi un om ca primar? daca e asa, n-ar mai trebui sa candideze nimeni.

    • Erika M. Răspunde

      decat sa aleg un sovin sau un om fara experienta as dorii un om ca el sa fie primar

  20. Luci Răspunde

    Un om are merita apreciat pentru toata activitatea lui de pana acum. Sunt sigur ca va face treaba buna si la primarie si ca va avea o campanie de bun simt, cu un mesaj foarte bine gandit. pacat ca unii nu inteleg prea multe

  21. Viorel Răspunde

    Felicitari, cred cu tarie ca vei castiga aceste alegeri!!!

  22. x-ulescu Răspunde

    din pacate alegerile se fac cu banii nostri dati de guwern pentru reclama electorala , daca statu nu ar da deloc bani pentru finantarea alegerilor ( ma refer la campania electorala ,nu la organizarea lor ) chiar ca nu mi-ar pasa daca ar fi 1000 de candidati , fiecare face ce vrea cu banii

  23. x-ulescu Răspunde

    tipu de oameni care ar vota pmp-ul ,este tipu de oameni care si-ar pune si acum banii la caritas sau fni daca cumva s-ar infiinta din nou.. in speranta ca vor castiga mult fara sa faca ceva

    • Giani Răspunde

      eu il voi vota pe Mihai Huzau, omul. nu ma intereseaza din ce partid candideaza, Il sustin si sunt foarte multumit de toata activitatea lui de pana acum. si sunt sigur ca toti cei care il vor vota, o vor face pentru el si nu pentru partidul din care face parte.

  24. Pop Lervai Răspunde

    Hai mai lăsați prostia…. Coi.. Ca va câștiga la primărie!

  25. popica Răspunde

    Felicitari Mihai pentru tot ce ai facut pana acum. Nu a fost usor. Te sustinem si iti dorim sa castigi primaria. Avem nevoie de un om ca tine.

  26. Eusebiu Răspunde

    Felicitari Mihai! Bafta si sa nu le faci jocul!!!!

  27. bebe Răspunde

    Pe departe e cel mai bun candidat dintre toti. Cel mai potrivit pentru scaunul de primar al satmarului. Avem nevoie de un primar ca domnul Huzau.

  28. Pipo Răspunde

    Dacă și Mihăiță o fost instruit de Petrov și din greșală ajunge și primar apoi ne merităm soarta

  29. Pepe Răspunde

    Super, imi place mult mesajul tau. Se vede ca esti un tip cu scoala, calculat, inteligent. De oameni ca tine avem nevoie in Satu Mare. Pacat ca esti cam singurul. Mult succes in campanie.

  30. Fasz Răspunde

    Gabor rămâne primar

    • Miki Răspunde

      foarte multi postaci de la diverse partide vad aici. Chiar atat de frustrati sa fiti? Lasati omul sa candideze. E cel mai nepatat dintre toti candidatii. Merita sustinerea noastra

  31. Florin Răspunde

    eu cred ca acest tanar are sanse mari sa devina primar. are toate calitatile si sper sa o faca. numai bine

  32. Smile Răspunde

    Acum UDMR devine „înalta poartă” verde, dar cât timp a fost consilier local, nu a comentat nimic, a votat toate proiectele UDMR, oricum, sanşe nu are cam de loc, candidatul USR-PLUS are sanşe mai mari.

    • Marita E Răspunde

      Radu din pacate nu prea are experienta ca politician asa ca pe cine sa voteze romanii daca nu Mihai care a tinut piept UDMR-ului

      • Smile Răspunde

        Te rog să îmi spui când domnul Huzău a ţinut piept UDMR-ului, cât timp a fost în opoziţie, vota pe bandă rulantă toate proiectele în sedinţele de consiliul local, vă spun, nu cunosc să fii luat o atitudine împotriva executivului, îi părerea dumneavoastră, dar să nu spunem prostii, văd că majoritatea îl vor vota, dar fără să cunoască ideile lui pentru următori patru ani, cred că mai mult s-a înscris doar ca să nu câştige UDMR, plus că nu ştiu dacă va reuşi să strângă semnăturile pentru a putea candida.

  33. Tineriada Răspunde

    Cam multi postaci lingai ai lui Huzau si Petrov pe aici, imposibil ca satmarenii sa fie atat de dobitoci incat sa voteze un traseist notoriu! Maxim 5%, baiete!

    • Soso Răspunde

      Nu cred ca daca acest om are sustinatori, acestia sunt toti postaci de-ai lui. Hai sa lasam gargara asa ieftina. Tu postacul cui esti?

      • c-block Răspunde

        Sunt curios ce va fi la vot. Restul totul dar absolut totul este gargară ieftină. Lasă și tu gargara. Înainte de a întreba sunt un comentator simplu. Primesc 0% din ce primești tu. Explozia de comentarii de aici nu este deloc întâmplător. Individul nu o să aibă decât maximum 100 de voturi. Dacă îți place de el să-l porți sănătos! Puțin îmi pasă. Este cea mai aiurea candidatură mai ales că ai impresia că e scos din joben. Asta după candidatura lui doftoru C reloaded. În momentul în care a acceptat postul de secretar de stat în nu știu ce minister pe vremea lui Veorica omul nu mai are credibilitate la mine. Sory. Oricum cât a fost consilier local a dormitat. Convinge-mă că nu. Cu exemple.

  34. Vancea Adrian Răspunde

    Felicitari Mihai Huzau si bafta! Va fi o batalie pe cinste cu cei de la UDMR!

  35. Sima Răspunde

    e foarte bine venita aceasta candidatura, avem nevoie de cineva care sa se lupte cu actuala conducere, iar Mihai este cel mai potrivit pentru asta.

  36. iona Răspunde

    Se pare ca nu toata lumea stie prin cate partide a trecut acest baiat…studiati-le doctrina acestor partide si vedeti cum puteti digera acest traseism politic…apoi a primit functie din partea Guvernulu Veoricai…putem fi atat de tampiti incat sa credem ca este condus de spirit civic pe cand el alearga dupa orice functie politica. Stim cu totii ca a fi candidat din partea unui partid trebuie sa cotizezi…da mami bani de la Olimpia trans…altfel nu se afisa el cu ciocolata in 2014…zero sanse a avut atunci dar a cautat notorietate….cat de inconstient sa fi sa iti anunti candidatura cand tu nu ai experienta…da exista cazuri de oameni tineri si in policita nationala, si in cea internationala care sunt f bine calificati. Dar in cazul sau lipsesc dovezile…inafara ca depune coroane la 1 decembrie si se joaca de-a mos Craciun in actiuni umanitare pe care se asigura ca le raspandeste pentru acelasi capital de imagine nu se aude nimic in rest. A schimbat partidele ca tricourile de fotbal, si s-a suparat in fiecare partid pt ca nu este el vioara intai…a balacarit fiecare conducere si si-a luat jucariile de suparare…ce poti astepta de la o astfel de abordare? de ce am avea nevoie de el? unificarea dreptei sau UDMR? sunt 2-3 candidati care au experienta in administratie…Candidatul PMP are experienta doar in traseism politic…esti nemultumit ca nu accezi la functii superioare, ca nu esti vioara 1, atunci pana mana si fa ceva…ia initiativa si depune proiecte, sustine alte proiecte notabile…singura lui initiativa a fost pe cearta suparare si plecat cand nu i s-a oferit ce dorea in schimbul donatiilor…e pierdere de timp sa crezi ca poate face ceva, si e praf in ochi reclama pt notorietate din partea sa…si el stie asta…si e asumat dar e un episod…si acum ca si in 2014…si apoi spera ca in 4 sau 8 ani sa prinda ciolanul…aceasta e clasa politica iar el se inscrie perfect in limitele stabilite de altii…nu are nimic special, nu e mai destept ca altii, si nu a facut nimic notabil…lucreaza la firma lui mami….daca esti atat de gospodar puteai face ceva pana la varsta asta…dar de ce? mami ne da…si noi ne vedem de viata…politica…hai scitir copil razgaiat

    • Smile Răspunde

      Iona ai spus-o cel mai bine, văd că îmai există cetăţenii în oraşul ăsta, care cunosc un pic viaţa politică locală din Satu Mare. Felicitări, mulţi care şi-au exprimat gândurile, îi dau un vot în alb domnului Huzău, fără să vadă dacă chiar are ceva cunoştinţe de administraţie, minime măcar, cred că multora le-a plăcut poza lui şi poezia pe care a redactat-o. Am un feeling că tânărul care se aruncă cu pieptul înainte, nu prea ştie în ce se bagă, din punct de vedere administrativ, bineînţeles, nu altceva. Dar, încă odată, felicitări, mi-a plăcut mult ce ai scris.

    • Pavel Răspunde

      Mult succes Mihai. Vad ca se mira astia ca ai multi sustinatori, ceea ce nu stiu ei este ca , spre deosebire de sustinatorii celorlalti, sustinatorii tai nu se uita la antena3.
      cine nu se prinde , vede explicatia deseara la antena 3 la ora 21 si 14 minute. 🙂

    • Antigona Răspunde

      sunt curios daca duci o viata fericita acordand atata atentie altor oameni din jurul tau. in atatea randuri scrie de tine eu vad doar cateva cuvinte: ura, ciuda , invidie, frustrare. Ia exemplu de la omul asta pe care il analizezi. e simplu , nu are nimic de ascuns si face mult bine celor din jurul lui prin multe actiuni caritabile. mie mi-e destul ca sa il creditez cu simpatia mea.

  37. Ioan Răspunde

    sa arunci cu noroi si sa cauti acul in carul cu fan e usor. de ce nu vorbiti si de actiunile lui de-a lungul timpului, sa vedeti cate lucruri bune si frumoase a facut? o tot dati pe asta cu traseismul, dar nu va uitati la esenta. e ceva normal sa iti doreasca functii de conducere si posturi ca doar de aia a intrat in politica. doar de sus poti schimba ceva, restul care nu isi doresc functii de conducere oare de ce sunt in politica? va deranjeaza atat de tare faptul ca acest tanar iti doreste sa faca ceva palpabil, incat nu stiti vorbi numai de bani si de traseul lui prin politica….urat

  38. eugen eugen Răspunde

    Mihai Huzau este cam singurul om eligibil. Avem niste pretendenti la primaria Satu Mare care nu au ce cauta acolo. Gabor este un sovin si un om care nu prea a facut nimic pt Satu Mare, Albu are o imagine nu prea buna si a fost pe deasupra o marioneta, Radu Panait e fara experienta in ale politicii, domnul dr. Ratiu nu are ce cauta in politica pentru ca e un om prea alunecos.

  39. Maior D. Răspunde

    Mult succes Mihai Huzau! Ai votul meu!

  40. petrica Răspunde

    cand vad ce scriu unii oameni aici, e clar ca Mihai este o amenintare pentru unii si s-au cam bagat postacii in priza. dar fara argumente pertinente si cat de cat de bun simt. Nu te lasa Mihai, suntem alaturi de tine! Cand esti bun, deranjezi!

  41. x-ulescu Răspunde

    o sa-l voteze pmp -itii

  42. h Aoleu Maica Răspunde

    iona….draga …ce făcuși .. ? Nimic altceva decat ,sa-l pui la locul unde ar trebui sa stea …
    Cam deodata .
    Firma lui Mami nu-i Primarie …..iar Primaria este cam mare palarie pentru el…
    Sa mai aștepte ,se mai inființeaza vreun partid ………

  43. Olimpia dictatoarea Răspunde

    Mihai Huzau, cate conturi ti-ai facut aici, sa-ti postezi laude de sine? E imposibil ca atatea persoane sa posteze la un articol unde apare numele tau. Esti la fel de relevant la alegeri rugaciunile pentru ploaie, cand e seceta.

    E trist daca a ajuns electoratul sa ajuns sa aleaga intre altii…si putoiul asta.

    Ia intrebati angajatii de la firma mamei sale – olimpia travel – ce fel de oameni sunt si el si mama sa. In ce hal se comporta cu angajatii? Vin si pleaca oamenii de acolo, mai ceva ca la bordel. Ce experienta are copilul asta? In ce? Ce a lucrat el vreodata, inafara sa fie angajat la firma mamei sale?

    Un rasfatat arogant care la 18 ani mergea la scoala cu masina de 100.000 euro, cumparata de ma-sa, ca sa epateze in fata celorlati copii.

    De-a lungul anilor, ai fost mutat de pe o functie pe alta la firma mamei tale, ca deh, nu da bine altfel la CV.
    Primul job in viata lui – manager general. Ba ma lasi? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Cine te pune ma, la primul job din viata ta, manager general la o firma, cand tu nu ai habar de nimic?

    CV-ul sau este public:

    http://mrp.gov.ro/web/wp-content/uploads/2019/08/CV-MihaiHuzau.pdf

    Singur, pe puterile tale, ce ai realizat? Ia spune, cata spaga a dat mama ta sa te puna pe functie de secretar de stat?

    Ce sa faci tu ca si primar, sau vine mamica-ta in primarie cu tine, sa iti dicteze ce sa faci? Nu esti in stare sa iti faci un CV baiete, dar vrei sa ajungi primar. Bitch please…du-te inapoi la mamica la firma, si fa-te macar ca lucrezi ceva.

    Oameni buni, inainte sa faceti afirmatii, mai studiati problema.

  44. iona Răspunde

    asa cum am scris si anterior nu se pune problema sa aiba vreo sansa la Primarie….ce a facu tin 2014 face si acum…ce face in fiecare an de 1 decembrie cauta si acum…..notorietate…cine stie putin marketing politic stie ca azi el isi pregateste viitoarele candidtaturi…nu are realist cum sa il voteze mai mult de 500 de persoane…in cel mai bun caz…si el stie asta…a stat pe langa baieti cu state in SIE, a se vedea Mihai Razvan Ungureanu….el care spune ca a vrut sa uneasca dreapta….pe bune? atunci nu candida pt ca si cele 500 de voturi le iei de la altii nu de la Primarul in exercitiu…trebuie sa fi legat la ochi ca sa nu vezi evidenta actiunilor sale…nu e vorba de rautate…dar nu v-ati saturat de ipocriti…am mancat laturi ani la randul ca nu avem clasa politica tanara, schimbata…uite cine este exponentul la Satu Mare…cate partide a schimbat? pare logic si normal sa faci asta? ei bine nu e…anterior opina cineva ca e normal sa alerge dupa functii!! da asa o fi daca cauti propriul interes…dar este gresit eminamente daca scopul tau este unul nobil in care te axezi pe latura sociala/civica….la el nu este cazul…a dovedit ca este cameleonic, ca nu are scrupule…unde a prins o functie top si el prezent…asa ceva ne dorim? calmati-va si daca va pasa de orasul asta cautati, cititi, analizati date si nu opinii personale/subiective…sunt extrem de putini cei care vin cu contraargument la ce platforma politica ofera el…dar este normal sa avem opinii…acest material pe care -ati citit este un advertorial…adica, pentru toata lumea, el l-a platit…ar trebui sa tacem…sau sa scriem ode? postaci sunt cei care scriu 2 cuvinte de lauda fara nici un argument…cand iti facei zeci de conturi e complicat sa stai sa scrii sau sa raspunzi argumentat….imediat se citeste printre randuri ca ti le scrii singur…ai businessul mamei…daca esti atat de capabil du-l pe alte culmi…sau de atatia ani ce ai facut? chiar nu e penibil sa vrei la Primarie cand aportul tau real ca manager este extrem de discutabil la o firma de transport!!!!

    • Informatorul Răspunde

      Nu este nimic discutabil despre pozitia lui de manager la firma de transport a mamei. Pot sa iti spun ca nimeni nu il ia in serios, pentru ca nu ai avea cum sa faci asta, cand tu ai fost tinut in puf de cand te-ai nascut. Nu conduce el nimic, ci mama lui, o femeie cu un comportament execrabil fata de angajati si de o natura morala cu scor negativ. O femeie care urla la angajati, si ii jigneste constant. Cat despre calificarile ei ca si manager…Singurul motiv pentru care firma mai exista in ziua de azi, este pentru ca si-a inceput activitatea la momentul potrivit. Revenind la pregatirea acestui copil…dupa cum spuneam: nimeni nu il priveste cu seriozitate. E doar un front, cu funtii pe hartie. Cand ajungi pe functii de conducere, din start, cand tu nu ai experienta pe alte posturi, ca sa ai habar cum desurg lucrurile, e ca si cum pui pe cineva sa alerge la maraton cand el alergat inainte doar la ora de sport la scoala.

      Pun si eu o intrebare pertinenta, care va ridica alte semne de intrebare:

      -De ce insista atat de mult mama lui sa il promoveze in politica? Oare scartaie ceva prin afaceri?

    • Eudochia Răspunde

      Eu cred ca va avea un rezultat neașteptat de bun la aceste alegeri și va fi votat de multa lume

  45. Andrei Răspunde

    eu imi cumpar bilete de avion la olimpia travel. Sunt nu multumit ci foarte multumit de serviciile lor . E manager bun. Saca o sa facaa in oras ordinea de la firma lui , are admiratia si vorul meu.

  46. Mara Răspunde

    e usor sa dai cu pietre. V-as vedea pe voi. Eu il admir pt tot ce face pt copii. Asta e tot ce conteaza. Respect Mihai

  47. Paraschiv Emilian Răspunde

    Succes tinere! Ai votul meu și al familiei mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.