PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mihai Huzău și-a lansat candidatura la Primăria Satu Mare

Mihai Huzău, candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) la funcția de primar al municipiului Satu Mare și-a lansat astăzi candidatura. Evenimentul a avut loc în această după-masă, sâmbătă, 29 august, la ora 17.00, în curtea restaurantului Miorița, în prezența președintelui PMP la nivel național, Eugen Tomac și a secretarului general adjunct al partidului, Ioana Constantin.

Partidul Mișcarea Populară Satu Mare are candidați în 43 de unități administrativ teritoriale din județ plus liste de consilieri locali, precum și candidați la ambele municipii. Candidatul partidului la Primăria Satu Mare este Mihai Huzău, care a avut un discurs dur la adresa partidelor sătmărene: ,,Și-au negociat înfrângerea în fața UDMR.”

,,În urmă cu șapte luni, am fost primul care a pus în discuție unificarea dreptei pentru câștigarea Primăriei municipiului Satu Mare. Am fost primul și se pare că singurul dispus să renunțe la propria candidatură în favoarea celui mai bine clasat candidat din partea dreptei. Reprezentanții partidelor ar fi trebui să lase deoparte ambițiile personale și să se concentreze pe identificarea celor mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor comunității noastre. Politica sătmăreană este într-o degringoladă totală. Toate partidele importante și-au negociat deja înfrângerea în fața UDMR, și-au negociat alianțele post-electorale și și-au împărțit deja funcțiile. Nu au intrat în campanie cu gândul la victorie. În tot acest timp, UDMR se vede deja marele câștigător”, a declarat Mihai Huzău.

Ambițiile candidatului PMP la Primăria Satu Mare sunt unele importante, acesta spunând că vrea să transforme orașul ,,într-o comunitate modernă”, să facă din Satu Mare un ,,smart city”.

,,Cea mai importantă schimbare pe care am de gând să o fac în momentul în care voi ajunge primar este o schimbare radicală de mentalitate a administrației locale. O altă schimbare pe care am de gând să o fac este de a transforma orașul nostru într-o comunitate modernă și proaspătă, în care noi tinerii să dorim să rămânem și să ne întemeiem familiile. Am în vedere transformarea orașului nostru într-un smart city. Este primul pas spre digitalizare, viitorul este digital și trebuie să fim pregătiți”, a mai spus Huzău.

Președintele PMP la nivel național, Eugen Tomac, a adresat și el câteva cuvinte în cadrul evenimentului de astăzi: ,,Eu vă urez mult succes, să intrați în bătălie cu mult curaj și cu convingerea că slujiți o cauză dreaptă. Mult succes, Satu Mare”, le-a transmis Eugen Tomac candidaților PMP Satu Mare.

În cadrul evenimentului de astăzi și-a lansat candidatura și Liviu Pop, candidat al PMP la președinția Consiliului Județean Satu Mare.

Totate declarațiile, AICI.