Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Mihai Huzău și-a lansat candidatura la Primăria Satu Mare

Mihai Huzău, candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) la funcția de primar al municipiului Satu Mare și-a lansat astăzi candidatura. Evenimentul a avut loc în această după-masă, sâmbătă, 29 august, la ora 17.00, în curtea restaurantului Miorița, în prezența președintelui PMP la nivel național, Eugen Tomac și a secretarului general adjunct al partidului, Ioana Constantin.

Partidul Mișcarea Populară Satu Mare are candidați în 43 de unități administrativ teritoriale din județ plus liste de consilieri locali, precum și candidați la ambele municipii. Candidatul partidului la Primăria Satu Mare este Mihai Huzău, care a avut un discurs dur la adresa partidelor sătmărene: ,,Și-au negociat înfrângerea în fața UDMR.”

,,În urmă cu șapte luni, am fost primul care a pus în discuție unificarea dreptei pentru câștigarea Primăriei municipiului Satu Mare. Am fost primul și se pare că singurul dispus să renunțe la propria candidatură în favoarea celui mai bine clasat candidat din partea dreptei. Reprezentanții partidelor ar fi trebui să lase deoparte ambițiile personale și să se concentreze pe identificarea celor mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor comunității noastre. Politica sătmăreană este într-o degringoladă totală. Toate partidele importante și-au negociat deja înfrângerea în fața UDMR, și-au negociat alianțele post-electorale și și-au împărțit deja funcțiile. Nu au intrat în campanie cu gândul la victorie. În tot acest timp, UDMR se vede deja marele câștigător”, a declarat Mihai Huzău.

Ambițiile candidatului PMP la Primăria Satu Mare sunt unele importante, acesta spunând că vrea să transforme orașul ,,într-o comunitate modernă”, să facă din Satu Mare un ,,smart city”.

,,Cea mai importantă schimbare pe care am de gând să o fac în momentul în care voi ajunge primar este o schimbare radicală de mentalitate a administrației locale. O altă schimbare pe care am de gând să o fac este de a transforma orașul nostru într-o comunitate modernă și proaspătă, în care noi tinerii să dorim să rămânem și să ne întemeiem familiile. Am în vedere transformarea orașului nostru într-un smart city. Este primul pas spre digitalizare, viitorul este digital și trebuie să fim pregătiți”, a mai spus Huzău.

Președintele PMP la nivel național, Eugen Tomac, a adresat și el câteva cuvinte în cadrul evenimentului de astăzi: ,,Eu vă urez mult succes, să intrați în bătălie cu mult curaj și cu convingerea că slujiți o cauză dreaptă. Mult succes, Satu Mare”, le-a transmis Eugen Tomac candidaților PMP Satu Mare.

În cadrul evenimentului de astăzi și-a lansat candidatura și Liviu Pop, candidat al PMP la președinția Consiliului Județean Satu Mare.

Totate declarațiile, AICI.

16 comentarii

  1. Antal Răspunde

    Mult succes Mihai Huzau. Tot respectul

  2. Adam K Răspunde

    Imi place acest tanar. spune lucrurilor pe nume. Chiar mi-a captat atentia. Mult succes!

  3. Irina Răspunde

    Tânàr traseist , a fost deja in 5 partide politice ,am auzit că se inscrie în Vatra Româneasacă după 27 Septembrie .

    • irinel Răspunde

      Imi puteti arata un politician care a stat toata viata lui in acelasi partid? In afara de udmr… haideti sa vedem si daca omul acesta are ceva de spus sau daca a facut ceva pana acum. Eu zic ca da, a avut multe actiuni si proiecte frumoase

        • Ion Ilici Iliescu Răspunde

          Stimabile, vorbesti in necunostinta de cauza, mai draga. Am fost in UTC, PCR, CFSN, FSN, PDSR si PSD. Te rog frumos sa nu imi mai diminuezi realizarile, mai draga.

  4. Avut Răspunde

    Ma bucur foarte tare ca și domnia sa a ales sa își plimbe autobusul pe principalele artere din oraș cu 25 km/h, la ore de vârf…

  5. Ion Răspunde

    Un mare zero. O să primească praful de pe tobă. Care om normal il vrea pe asta ca reprezentant?

  6. Marian Răspunde

    Ii doresc mult succes și imi doresc sa fie primar

  7. Sandu Răspunde

    un candidat asa cum ar trebuit sa fie un candidat. Merita voturile noastre

  8. ionut Răspunde

    traseist, netraseist, eu il vad un om capabil si serios, care vrea sa faca treaba. Cred ca asta e cel mai important

    • Doctorul Răspunde

      Probabil de asta ai nevoie de ochelari de vedere. Suna-ma sa te programez la un examen oftalmologic.

  9. vasi Răspunde

    @MarianSanduionut, nu e un efort inutil sa incerci sa-ti dai singur limbi?

  10. Smile Răspunde

    Acum sunt convins că domnișorul Huzău are postaci care îl pupă în cur, o pus ceva tinerii ca să-l laude oriunde apare ceva despre el

    • ... Răspunde

      Așa a fost și când și-a anunțat candidatura. Au fost un puhoi de comentarii pozitive. Apoi la vot nu o să aibă decât vreo 100-200 de voturi. E timp și bani pierdut. Dar mai sunt câțiva în situația asta. Așa e când ești susținut la candidatură și prin alocații bugetare. Ce îl costă în fine? Pe noi în schimb …..😱

    • turist Răspunde

      Da de unde…el e cinstit de il da cinstea afara din casa. Postatci? Da de unde…cand citesti postari ca si primele doua de sus, iti dai seama ca oamenii chiar il doresc de primar pe flacaul asta…poate-i mai deschide maicasa o agentie de turism si in primarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.