PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Adrian Cozma torpilează CJ Satu Mare de față cu Ministrul Bode

Adrian Cozma torpilează CJ Satu Mare de față cu Ministrul Bode: A fost nevoie ca Ministerul Transporturilor să reabiliteze DN 19G, Consiliul Județean nu a putut decât să inventeze scuze, timp de 20 de ani!

Problema deficiențelor la nivelul infrastructurii în județul nostru a fost pusă pe tapet, și în conferința de presă a Ministrului Transporturilor Lucian Bode, aflat în vizită de lucru la Satu Mare.

Cum Ministrul a vizitat drumul DN19G Scărișoara-Pișcolt, reabilitat de CNAIR, companie aflată în subordinea Ministrului Transporturilor, Adrian Cozma nu a ratat ocaziasă le bată obrazul celor care au condus în ultimii 20 de ani Consiliul Județean Satu Mare, fără să reușească reabilitarea acestui drum:

Acest drum (n.r. DN19G) este promis de 15-20 de ani de Consiliul Județean… Totuși, indiferent de ce conducere a fost, nu a reușit să realizeze acest obiectiv… DN19G este un obiectiv de suflet pentru Satu Mare. Acolo avem un simbol al Creștinătății, Mănăstirea Sf. Ioan Botezătorul”, a declarat Adrian Cozma.

Cozma i-a mulțumit direct Ministrului Transporturilor, Lucian Bode, pentru că Ministerul pe care-l conduce s-a implicat în vederea modernizării acestui drum.

Iar în cursul reabilitării acestui drum, observă Adrian Cozma, nu s-au invocat scuzele uzuale specifice celor de la CJ Satu Mare – dificultățile procedurilor de licitație, fiind scuza predilectă a celor de la CJ Satu Mare.

Iată că Ministrul a arătat că se poate – cei 9 km de drum național de la Scărișoara la Pișcolt au fost reabilitați… Alții ne-au oferit doar scuze, timp de 20 de ani. Ideea e că, dacă se vrea, se poate! Infrastructura e foarte importantă pentru a dinamiza economia locală!”, a mai adăugat liberalul Adrian Cozma.