Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

VIDEO. Adrian Cozma torpilează CJ Satu Mare de față cu Ministrul Bode

Adrian Cozma torpilează CJ Satu Mare de față cu Ministrul Bode: A fost nevoie ca Ministerul Transporturilor să reabiliteze DN 19G, Consiliul Județean nu a putut decât să inventeze scuze, timp de 20 de ani!

Problema deficiențelor la nivelul infrastructurii în județul nostru a fost pusă pe tapet, și în conferința de presă a Ministrului Transporturilor Lucian Bode, aflat în vizită de lucru la Satu Mare.

Cum Ministrul a vizitat drumul DN19G Scărișoara-Pișcolt, reabilitat de CNAIR, companie aflată în subordinea Ministrului Transporturilor, Adrian Cozma nu a ratat ocaziasă le bată obrazul celor care au condus în ultimii 20 de ani Consiliul Județean Satu Mare, fără să reușească reabilitarea acestui drum:

Acest drum (n.r. DN19G) este promis de 15-20 de ani de Consiliul Județean… Totuși, indiferent de ce conducere a fost, nu a reușit să realizeze acest obiectiv… DN19G este un obiectiv de suflet pentru Satu Mare. Acolo avem un simbol al Creștinătății, Mănăstirea Sf. Ioan Botezătorul”, a declarat Adrian Cozma.

Cozma i-a mulțumit direct Ministrului Transporturilor, Lucian Bode, pentru că Ministerul pe care-l conduce s-a implicat în vederea modernizării acestui drum.

Iar în cursul reabilitării acestui drum, observă Adrian Cozma, nu s-au invocat scuzele uzuale specifice celor de la CJ Satu Mare – dificultățile procedurilor de licitație, fiind scuza predilectă a celor de la CJ Satu Mare.

Iată că Ministrul a arătat că se poate – cei 9 km de drum național de la Scărișoara la Pișcolt au fost reabilitați… Alții ne-au oferit doar scuze, timp de 20 de ani. Ideea e că, dacă se vrea, se poate! Infrastructura e foarte importantă pentru a dinamiza economia locală!”, a mai adăugat liberalul Adrian Cozma.

5 comentarii

  1. zoli Răspunde

    Bravo ADI so pe mama lor de hotomani ,spagari si tradatori nu ierta pe nici unu

  2. Ardeleanul Răspunde

    Se pare ca speranta moare ultima Adi Cozma dai înainte

  3. Gicu Hugi Răspunde

    N U C L E A R A

  4. ... Răspunde

    E chestie de educatie. Cel vizat nu era de fata numa si numa krema peneleului local. Tine de educatie. Cozma tu ai?
    E foarte utila asfaltarea drumului. Asta ne trebuie, biserici si autostrada pana la biserici. Nu scoli, nu spitale.
    Cine il voteaza pe Cozma la presedintia CJ va avea neplacuta surpriza ca nu ajunge nici la genunchiul lui Stef. Alta dezamagire! Dar noua ne place, asa se pare!😱
    Apropo, ceva despre despagubirea proprietarilor expropriati de vreo 4-5 ani pentru centura Satu Mare???

  5. x-ulescu Răspunde

    castiga sigur udmr-ul , si primaria si cj -ul , dupa ce candidati au restul , is curios daca mai face alianta cu pnl-ul la niste farimituri de la masa pentru ei ,dupa actiunea lui asta ,cum ii zice ? cozma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.