PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Cozma: ,,Voi promova această minunată regiune a țării – Țara Oașului!”

Aflat în una din cele mai frumoase zone ale județului nostru – Țara Oașului, Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, consideră că această zonă nu este promovată suficient. Există tradiții bine păstrate de la o generație la alta, locuri unice care trebuie promovate în special peste hotare, iar pentru asta avem nevoie de o strategie de ansamblu foarte bine pusa la punct.

,,Pentru a înţelege bine ce probleme au oamenii trebuie să mergi între ei şi asta am făcut nu doar în campania asta ci de ani buni şi cred că deciziile s-ar lua mult mai ușor dacă politicienii ar asculta vocea poporului. Țara Oașului e într-adevăr ca o țară. Tot ce este aici e realizat de ei și pare ca un ținut cu granițe proprii și reguli nescrise, dar bine înrădăcinate în modul lor de viață.

Orice turist român sau străin va rămâne impresionat de locuri, oameni, tradiții și hărnicia oșenilor. Pentru asta fiecare român și cât mai mulți străini trebuie să știe, să afle de acest minunat ținut și eu asta o să fac. O să duc în toate colțurile țării și nu numai măreția Țării Oașului și o să promovez această minunată regiune a țării!”, a declarat Adrian Cozma.

SURSA: PNL Satu Mare