Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Adrian Cozma: ,,Voi promova această minunată regiune a țării – Țara Oașului!”

Aflat în una din cele mai frumoase zone ale județului nostru – Țara Oașului, Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, consideră că această zonă nu este promovată suficient. Există tradiții bine păstrate de la o generație la alta, locuri unice care trebuie promovate în special peste hotare, iar pentru asta avem nevoie de o strategie de ansamblu foarte bine pusa la punct.

,,Pentru a înţelege bine ce probleme au oamenii trebuie să mergi între ei şi asta am făcut nu doar în campania asta ci de ani buni şi cred că deciziile s-ar lua mult mai ușor dacă politicienii ar asculta vocea poporului. Țara Oașului e într-adevăr ca o țară. Tot ce este aici e realizat de ei și pare ca un ținut cu granițe proprii și reguli nescrise, dar bine înrădăcinate în modul lor de viață.

Orice turist român sau străin va rămâne impresionat de locuri, oameni, tradiții și hărnicia oșenilor. Pentru asta fiecare român și cât mai mulți străini trebuie să știe, să afle de acest minunat ținut și eu asta o să fac. O să duc în toate colțurile țării și nu numai măreția Țării Oașului și o să promovez această minunată regiune a țării!”, a declarat Adrian Cozma.

SURSA: PNL Satu Mare

17 comentarii

  1. Anton Răspunde

    Mult succes Adi. Stiu ca vei face treaba buna!

  2. Lucian Răspunde

    Ar fi foarte bine daca va face ceea ce spune acest Adrian Cozma. Eu am incredere in el si il sustin.

  3. H&R Răspunde

    Pana acum ce ai promovat? Bucureștiul și naționalismul. Altceva? Povești peste povești. Noapte bună, somn ușor. Ăștia pot dormi liniștit noaptea?

  4. Decebal Răspunde

    Adrian Cozma e singurl care poate da de pamant cu UDMR … Mult succes Adrian Cozma

  5. Sara Răspunde

    Te felicit pentru modul de abordare a tuturor ideilor tale, câteva chiar au fost aplicate cu succes pe vremea când erai consilier județean. Îți doresc bafta!

    • ... Traian Remes Răspunde

      Fi mai moderat. Poate ai si tu un vecin sau coleg ungur si ii om de treaba. Si reciproca este valabila. Mai oameni buni! Nationalismu, sovinismul, extremismul de orice fel nu a dus la nimic bun. Vreti sa ne moara copiii in razboaie? Cine castiga?

  6. ... Traian Remes Răspunde

    Oricum, pentru mine prima optiune este PNL la Consiliul Judetean. Primar Kereskenyi. A doua optiune USR-PLUS, pentru care am si semnat mai demult, dar am indoieli pentru ca au alunecat un pic pe o latura extremista. Eu sunt un liberal convins(nu neaparat in politica) de felul meu si am observat ca viata mi-a dat dreptate. Copii cuminti, asezati, cu familie, fara sa stau toata ziua cu bota pe ei, dimpotriva.

  7. Calinesti oas Răspunde

    Domnul Cozma va rog ocupați-vă de domnul primar din Calinesti (Birtoc) că începe sa o i-a pa căi greșite și o să vă tragă după el in prăpastie. Sau cel mai simplu, încercați să-l pe lângă d-voastră pe post de cameraman, fotograf sau de ce nu jurnalist! Baftă

  8. c-block Răspunde

    Cozma dă gogoși la liber?? Aș dori să se uite în arhiva ziarelor ce frumos a “performat” acum 4 ani la alegerile locale precedente! Și nu numai atunci.
    Iar asta scriu expres dumnealui. Dacă prin absurd câștigă președinția CJ nu trebuie să uite că 35% din populația județului este maghiar. Să faci campanie că vin baubau ungurii și alte șovinisme ieftine apoi să ai pretenția să faci o majoritate cu UDMR în CJ pentru că altfel nu poți conduce județul chiar și cu USR, asta cum se cheamă? Chiar crede că ține?

  9. Alecu Russo Răspunde

    Da Svabii din zona Careiului nu sunt oameni?

  10. U Răspunde

    Toți sunt una și toți fac parte din aceeași șleahtă politică, practic niște mincinoși, hoți, pupincuriști. De treizeci de ani in România nu mai avem specialiști în niciun domeniu. Au vândut și și distrus totul în Țară pentru niște plicuri cu bani. Nu-mi vine să cred că mai sunt oameni în țara noastră care mai susțin aceste formațiuni politice, indiferent din ce partid fac parte. Toată clasa politică actuală trebuie schimbată de la rădăcina. Toți aceștia de față sunt o apă și un pământ. Sunt caractere de cea mai joasă speță.

  11. mircea Răspunde

    da cu rus vicepresedinte de ce nu v-ati promovat oasul suficient,ca este din negresti……..firfizonule,palavaragiule!!!:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.