PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

LIVE&FOTO. Accident pe Botizului. Pieton călcat pe trecere!

UPDATE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului grav produs în această dimineață, marți,29 septembrie, pe drumul Botizului din municipiul Satu Mare. În urma evenimentului, o femeie a fost rănită.

Ce spune Poliția:

Pe strada Botizului, un bărbat, de 68 de ani, din Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat grav o femeie, de 52 de ani, din Someșeni care era angajată în calitate de pieton în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.

Știrea inițială:

Accident pe Botizului. Un pieton a fost accident, în această dimineață, pe trecerea de pietoni de lângă o biserică de pe strada Botizului din municipiul Satu Mare.

Se pare că şoferul nu a observat pietonul angajat în traversarea străzii. Pietonul a rămas întins pe şosea până la sosirea unei ambulanţe de prim-ajutor.

Poliția a început o anchetă la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc incidentul.

VIDEO LIVE: