PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. ,,Atenție, școala!” Noi marcaje rutiere în zona școlilor din municipiul Satu Mare

Noi marcaje rutiere au apărut în municipiul Satu Mare, vizibile de la distanță, care anunță că în zonă sunt unități de învățământ.

“Atenție, școala!” este marcajul care se va regăsi în apropierea unităților de învățământ din municipiu. Autoritățile speră că noile marcaje rutiere vor crește gradul de siguranță a pietonilor, determinându-i pe șoferi să încetinească atunci când circulă în apropierea instituțiilor de învățământ.

,,Începem anul școlar 2020-2021 în condiții atipice, împreună fiind provocați să facem față tuturor schimbărilor. Autorități, cadre didactice, părinți și elevi suntem nevoiți să ne adaptăm unor reguli mult mai stricte, să facem față unor provocări inedite.

Chiar și în astfel de condiții, ne dorim să vă bucurați de reîntâlnirea în spațiul școlii, în timp ce noi vom continua să luăm măsurile necesare pentru a vă oferi un mediu sigur și confortant.

Nu uitați să respectați cele 3 reguli importante: purtați masca de protecție, spălați-vă mâinile și respectați distanțarea socială! Vă dorim un an școlar cu sănătate!”, este mesajul transmis de Instituția Prefectului pentru începutul de an școlar.