Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. ,,Atenție, școala!” Noi marcaje rutiere în zona școlilor din municipiul Satu Mare

Noi marcaje rutiere au apărut în municipiul Satu Mare, vizibile de la distanță, care anunță că în zonă sunt unități de învățământ.

“Atenție, școala!” este marcajul care se va regăsi în apropierea unităților de învățământ din municipiu. Autoritățile speră că noile marcaje rutiere vor crește gradul de siguranță a pietonilor, determinându-i pe șoferi să încetinească atunci când circulă în apropierea instituțiilor de învățământ.

,,Începem anul școlar 2020-2021 în condiții atipice, împreună fiind provocați să facem față tuturor schimbărilor. Autorități, cadre didactice, părinți și elevi suntem nevoiți să ne adaptăm unor reguli mult mai stricte, să facem față unor provocări inedite.

Chiar și în astfel de condiții, ne dorim să vă bucurați de reîntâlnirea în spațiul școlii, în timp ce noi vom continua să luăm măsurile necesare pentru a vă oferi un mediu sigur și confortant.

Nu uitați să respectați cele 3 reguli importante: purtați masca de protecție, spălați-vă mâinile și respectați distanțarea socială! Vă dorim un an școlar cu sănătate!”, este mesajul transmis de Instituția Prefectului pentru începutul de an școlar.

7 comentarii

  1. Mandy Răspunde

    De ce nu coordoneaza poliția traficul in fața scolilor la ore de varf? 08:00/12:00/14:00 ??
    Sunt prea ocupați?

    • ... Răspunde

      Fugăresc covidu’, capul răutăților adică baba cu pătrunjel și se ascund de cerșetorii care țipă și au ascuns în buzunar ceva cuțit. Nu se știe niciodată ! Doamne ferește să-și vadă de treabă! Păi nu a făcut recent MAi poliția școlii?

  2. H&R Răspunde

    Unde scrie BUS, circula autobusele, unde scrie SCOALA vor circula masinile cu instructori cu inscriptie SCOALA?

  3. Eu Răspunde

    Iar s-au aruncat bani degeaba ! Exista indicatoare de avertizarea “ÄTENTIE LA COPII”,care nu cunoaste semnificatia acelui indicator oare va putea citi ce scrie pe asfalt ?

  4. Abracadabra Răspunde

    Pentru unii dintre noi, si daca le scrii pe parbriz nu vor observa. Eu zic ca este buna initiativa… Totusi nu toti oamenii sunt dobitoci dar sunt printre noi soferi care obsearva mai greu, la aia poti sa le bagi indicatorul direct in ochi si tot degeaba. Mai sunt si din aia, la care poti sa le pui limitatoare, stalpisori, rampe, pante, paratraznete🙃 si le vor ignora cu totul. Aia sunt jmecherii, nu prostalaii ca noi. Aici ar fi musai sa-si faca treaba politia…Scuze ca sunt cam abrupt. De ce te f*te grija de bani cand se face ceva util? Bine ca nu i-au furat. Seamana cumva cu intrebarea aia: de ce p*la mea s-a asfaltat strada Cerbului(asta mi-a venit in minte) ca eu nu locuiesc pe ea? Si iar revin cu o aducere aminte. Ce scandal si revolta a fost acum cativa ani buni cand s-a vopsit prima trecere de pietoni in rosu(in occident se practica de mult) la hotel Dacia. Acum multe treceri de pietoni sunt cu rosu si nu cârâie nimeni… Greu este cu oamenii astia conservatori, nimic sa nu se schimbe, nimic sa nu evolueze…da de ce sa fie iluminata ca lumea o trecere de pietoni cand oricum sunt indicatoare si marcaje?

  5. Românurile Răspunde

    Dragi prieteni , in orasul asta daca se face ceva, nu e bine ! Daca nu se face ,iar nu e bine.

  6. Vlad Tepes Răspunde

    Fara sa par rautacios, mai practic pentru preventia accidentelor era sa scrie pe trotuar, inainte ca “pietontul” tinar cu casca in urechi si cu gindul aiurea sa paseasca pe zebra, ATENTIE AUTO !
    Nu o data in fata mea au pasit pe zebra fara macar sa arunce o privire pe sensul de mers al masinilor…nu-i inteleg, daca ii lovesti pe trecere ca e dreptul lor sa treaca, cu ce ii consoleeaza ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.