PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Dorel Coica: Am făcut două terenuri moderne de minifotbal. Acum sunt lăsate în paragină

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a declarat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că în perioada în care s-a aflat la conducerea orașului a sprijinit centrele de copii și juniori, însă terenurile de minifotbal realizate în acea perioadă, spune Coica, ,,sunt lăsate în paragină de actuala administrație.

,,Toată lumea știe că sportul aduce o gamă variată de beneficii organismului uman, astfel încât se recomandă să facem mișcare zilnic, indiferent de vârsta pe care o avem. Pe timpul mandatului meu am susținut cu toate puterile centrele de copii și juniori. Am reușit să facem și două terenuri moderne de minifotbal în oraș, dar am înțeles de la cetățeni că acestea sunt lăsate în paragină de actuala administrație”, a declarat Dorel Coica.

Acesta a ținut să adreseze și o întrebare celor care se întreabă ce s-a realizat în municipiul Satu Mare între 2012 și 2016.

,,Pentru cei care încă mai întreabă “ȘI COICA CE A FĂCUT?” eu le spun doar atât: unii nu sunt în stare nici măcar să întrețină ce s-a făcut în perioada 2012-2016!”, spune Coica.