Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

FOTO. Dorel Coica: Am făcut două terenuri moderne de minifotbal. Acum sunt lăsate în paragină

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a declarat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că în perioada în care s-a aflat la conducerea orașului a sprijinit centrele de copii și juniori, însă terenurile de minifotbal realizate în acea perioadă, spune Coica, ,,sunt lăsate în paragină de actuala administrație.

,,Toată lumea știe că sportul aduce o gamă variată de beneficii organismului uman, astfel încât se recomandă să facem mișcare zilnic, indiferent de vârsta pe care o avem. Pe timpul mandatului meu am susținut cu toate puterile centrele de copii și juniori. Am reușit să facem și două terenuri moderne de minifotbal în oraș, dar am înțeles de la cetățeni că acestea sunt lăsate în paragină de actuala administrație”, a declarat Dorel Coica.

Acesta a ținut să adreseze și o întrebare celor care se întreabă ce s-a realizat în municipiul Satu Mare între 2012 și 2016.

,,Pentru cei care încă mai întreabă “ȘI COICA CE A FĂCUT?” eu le spun doar atât: unii nu sunt în stare nici măcar să întrețină ce s-a făcut în perioada 2012-2016!”, spune Coica.

12 comentarii

  1. 3.14 Răspunde

    Evident! Nu au cum sa intretina ceva ce nici macar nu a fost facut. Apreciez tupeul de a candida din nou.

  2. Codruta Răspunde

    Coica este deja la a cincea candidatură ,dacă nu era U.S.L nu era în viața lui primar.
    Un mincinos de oltean in cardăşie cu Panait .

  3. cârcotaş Răspunde

    A făcut o piaţă de alimente în C I absolut inutilă şi închisă acum. I-am avertizat atunci că nu este de interes obiectivul dar degeaba, banii trebuiau aruncaţi şi asta a făcut dumnealui.

  4. Satmarean Răspunde

    Și piața mică a înghițit o mulțime de bani ca să se vopsească mesele și să se toarne asfalt care deja se crapă.

  5. Szilagyi Răspunde

    Oltean borat!!!!!
    Crapau-ar !!!!

  6. Satmarean Răspunde

    Locuiesc langa acel teren de fontbal din prima poza din acest articol. Dupa un an de la predare tot gardul era facut praf jur imprejur. S-a reparat in timpul actualei coduceri, si tine, cu toate ca se joaca fotbal zilnic pe acel teren. Nu reiese din articol (probabil intentionat) care ar fi al doilea. Mai stiu un teren tot in Micro 15 in curtea Scolii Balcescu-Petofi, care s-a pastrat si s-a ingrijit in stare perfecta cu toate ca se joaca fotbal si acolo zilnic.
    Dar si asa nu-i cam putina realizare in 4 ani?
    Iar pe cealalta parte a cantarului sunt nenumarate promisiuni fara realizare!

  7. 😳😳 Bika 😳😳 Răspunde

    Doamnye feri! Mai ai tupeu sa vorbesti mai mincinosu’ dracului?!?!?! Sa nici nu mai auzim de tine! Vei fi primul la alegeri -> de la coada! Pentru ca acolo ti-e locul 😉 😀

  8. Smile Răspunde

    Oltean distrus, eşti un câcat de om, mai şi minţi, cel din micro 15 a fost refăcut, aşa minte jegul ăsta.

  9. Lili Răspunde

    Eu votez cu PSD! Hai domnul doctor Coica!

    • Unul Răspunde

      LILI ,tu nebuno ,iti plac ?! Vino fa la cabinet pentru un consult ! Ai probleme serioase fato ! Te ajutam si va fii bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.