PortalSM.ro โ€“ Stiri Satu Mare

Mihai Huzฤƒu: ๐—•๐—ฎ๐˜‡๐—ถ๐—ป ๐—ข๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฝ๐—ถ๐—ฐ ๐˜€ฬฆ๐—ถ ๐—ฆ๐—ฎ๐—น๐—ฎฬ† ๐—ฃ๐—ผ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎฬ† โ€“ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€ ๐˜๐—ผ๐˜๐—ฎ๐—น ๐—ฎ๐—น ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐˜‚๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ถ ๐—ฎ๐—ฑ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜ฬฆ๐—ถ๐—ถ ๐—น๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐—น๐—ฒ

Candidatul PMP la Primฤƒria Satu Mare, Mihai Huzฤƒu, aratฤƒ cฤƒ รฎn Strategia de Dezvoltare pentru Satu Mare, se specificฤƒ faptul cฤƒ รฎncฤƒ din anul 2009 avem douฤƒ carenศ›e majore: lipsa unui Bazin Olimpic ศ™i a unei Sฤƒli Polivalente.

Deศ™i amรขndouฤƒ obiectivele sunt considerate de strictฤƒ necesitate pentru Satu Mare, nimeni nu a fฤƒcut nimic รฎn acest sens, รฎn ultimii 4 ani.

Actualul VicePrimar, dl. Albu nu a ezitat sฤƒ-mi aminteascฤƒ faptul cฤƒ toate obiectivele importante despre care am vorbit รฎn cadrul consultฤƒrilor pentru MasterPlan, sunt deja incluse รฎn SIDU (Strategia Integratฤƒ de Dezvoltare Urbanฤƒ).

Acesta evitฤƒ รฎn continuare sฤƒ se ยซ laude ยป cu proiectele strategice pe care le-a realizat, รฎn mod personal, รฎn conformitate cu aceastฤƒ strategie.

Da, domnule Albu, ศ™i pe aceastฤƒ direcศ›ie importantฤƒ pentru toศ›i sฤƒtmฤƒrenii, ศ™i รฎn special pentru tineri, aveศ›i ZERO REALIZฤ‚RI. Interes ZERO PENTRU SPORTUL Sฤ‚TMฤ‚REAN

Nu vreau sฤƒ aud cฤƒ nu sunt bani pentru aศ™a ceva, รฎn contextul รฎn care รฎn Cluj existฤƒ 3 bazine olimpice. Se ศ™tia asta รฎncฤƒ de la รฎnceput!

Administraศ›ia din Cluj-Napoca, tot liberalฤƒ, a gฤƒsit bani pentru amenajarea acestora. Dacฤƒ tot nu ศ™tiศ›i cum se face, de ce nu l-aศ›i intrebat pe dl. Boc? Vฤƒ lฤƒudaศ›i รฎn campanie cu administraศ›iile liberale performante care fac, nu tac ca ศ™i dumneavoastrฤƒ.

Oradea are cel puศ›in un bazin olimpic funcศ›ional, proaspฤƒt reabilitat din fonduri publice.

Zalau a anunศ›at deja alocarea fondurilor pentru primul bazin de รฎnot didactic.Baia Mare are bazin de รฎnot olimpic funcศ›ional.

La Bistriศ›a va exista un bazin olimpic integrat รฎn noul Aqualand, iar Sala Polivalentฤƒ este รฎn construcศ›ie, din fonduri guvernamentale.

Administraศ›ia din Satu Mare nu a reuศ™it sฤƒ atragฤƒ fonduri pentru aceste investiศ›ii majore nici din surse guvernamentale ศ™i nici din Fonduri Europene!

De ce alte administraศ›ii din zonฤƒ ne-o iau mereu รฎnainte ? De ce rฤƒmรขnem mereu codaศ™i la toate capitolele? Nu credeศ›i cฤƒ aveศ›i vreo vinฤƒ รฎn toate astea

SUSศšIN ACESTE DOUฤ‚ PROIECTE CA FIIND DE MAXIMฤ‚ IMPORTANศšฤ‚ PENTRU SATU MARE ศ˜I SOLICIT IMPLICAREA TUTUROR FORศšELOR POLITICE DIN MUNICIPIU PENTRU REALIZAREA IMEDIATฤ‚ A ACESTORA