Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Mihai Huzău: 𝗕𝗮𝘇𝗶𝗻 𝗢𝗹𝗶𝗺𝗽𝗶𝗰 𝘀̦𝗶 𝗦𝗮𝗹𝗮̆ 𝗣𝗼𝗹𝗶𝘃𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝗮̆ – 𝗱𝗲𝘇𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀 𝘁𝗼𝘁𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝗮𝗰𝘁𝘂𝗮𝗹𝗲𝗶 𝗮𝗱𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗲

Candidatul PMP la Primăria Satu Mare, Mihai Huzău, arată că în Strategia de Dezvoltare pentru Satu Mare, se specifică faptul că încă din anul 2009 avem două carențe majore: lipsa unui Bazin Olimpic și a unei Săli Polivalente.

➡️

Deși amândouă obiectivele sunt considerate de strictă necesitate pentru Satu Mare, nimeni nu a făcut nimic în acest sens, în ultimii 4 ani.

➡️

Actualul VicePrimar, dl. Albu nu a ezitat să-mi amintească faptul că toate obiectivele importante despre care am vorbit în cadrul consultărilor pentru MasterPlan, sunt deja incluse în SIDU (Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană).

➡️

Acesta evită în continuare să se « laude » cu proiectele strategice pe care le-a realizat, în mod personal, în conformitate cu această strategie.

➡️

Da, domnule Albu, și pe această direcție importantă pentru toți sătmărenii, și în special pentru tineri, aveți ZERO REALIZĂRI. Interes ZERO PENTRU SPORTUL SĂTMĂREAN

❗
➡️

Nu vreau să aud că nu sunt bani pentru așa ceva, în contextul în care în Cluj există 3 bazine olimpice. Se știa asta încă de la început!

➡️

Administrația din Cluj-Napoca, tot liberală, a găsit bani pentru amenajarea acestora. Dacă tot nu știți cum se face, de ce nu l-ați intrebat pe dl. Boc? Vă lăudați în campanie cu administrațiile liberale performante care fac, nu tac ca și dumneavoastră.

✅

Oradea are cel puțin un bazin olimpic funcțional, proaspăt reabilitat din fonduri publice.

✅

Zalau a anunțat deja alocarea fondurilor pentru primul bazin de înot didactic.Baia Mare are bazin de înot olimpic funcțional.

✅

La Bistrița va exista un bazin olimpic integrat în noul Aqualand, iar Sala Polivalentă este în construcție, din fonduri guvernamentale.

➡️

Administrația din Satu Mare nu a reușit să atragă fonduri pentru aceste investiții majore nici din surse guvernamentale și nici din Fonduri Europene!

💰

De ce alte administrații din zonă ne-o iau mereu înainte ? De ce rămânem mereu codași la toate capitolele? Nu credeți că aveți vreo vină în toate astea

⁉️

SUSȚIN ACESTE DOUĂ PROIECTE CA FIIND DE MAXIMĂ IMPORTANȚĂ PENTRU SATU MARE ȘI SOLICIT IMPLICAREA TUTUROR FORȚELOR POLITICE DIN MUNICIPIU PENTRU REALIZAREA IMEDIATĂ A ACESTORA

❗

6 comentarii

  1. 3.14 Răspunde

    Mai oameni buni asta e traseist, are origini taricenesti. 7 din 10 din alde au dosare penale. Punct.

  2. Unul Răspunde

    Bravo Mihai ,ati gasit insfirsit cu greu ceva ce nu sa realizat in cei patru ani ! Am mai scris ca daca alegea si tu un partid tanar si fara penali ex;( USR )poate ,poate aveai ceva sanse ! Pe ultima suta de metri ar fii cazul sa realizezi ca nu ai sanse ?!

    • x-ulescu Răspunde

      fara penali dovediti , ca dna se uita in alta parte cand e vorba de usr — acum apar informatii cum mucusor dan face trafic de influenta in favoarea unor interlopi . dna ..normal ,,doarme in bocancii statului

  3. Tu esti un zero Răspunde

    Cand nu esti in stare sa faci nimi ca te-a plimbat mata pe hartie de pe o functie pe alta toata viata, e clar ca nu esti in stare sa faci nimic inafara de a arata cu degetul catre altii.

    Asa faci si daca ajungi primar (exclus, dar presupuem)? Catre cine o sa arati cu degetul?

    Pupazau (nu stiu cine a venit cu porecla dar ti se potriveste perfect) esti doar un mucos rasfatat si penibil. Orice panarama cu bani in spate are dreptul sa candideze pe orice functie publica…

  4. Smile Răspunde

    Primăria nu are puterea financiară să construiască de la zero o sală polivalentă şi un bazin de înot, ele se fac cu ajutor de la Ministerul Dezvoltării, respectiv C.N.I. (Compania Naţională de Investiţii), şi dacă mâine avem proiectul pentru cele două, nu îi sigur că guvernul ţi le va finanţa, aici intervin chestiuni politice, din păcate pe fonduri europene nu poţi accesa bani pentru a realiza săli polivalente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.