PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

,,Nu le facem jocul” devine joc virtual. Mihai Huzău: Sper că veți exersa virtual dărâmarea jocurilor politice

,,Nu le facem jocul”, mesajul de campanie al lui Mihai Huzău, candidatul PMP la Primăria Satu Mare, devine joc virtual. Jocul a fost dezvoltat de un tânăr IT-ist din Satu Mare și poate fi descărcat din Magazinul Google Play.

,,Daniel Ionaş, un tânăr IT-ist din Satu Mare, animat de conceptul campaniei mele s-a gândit să transpună mesajul meu de campanie într-un joc care poate fi descărcat de pe Google Play sub numele de „Nu le Facem Jocul Satu Mare’’. Astfel, toți sătmărenii care rezonează cu mesajul meu de campanie și sunt de acord că jocurile de culise din orașul nostru ar trebui stricate, pot în acest moment să „exerseze’’ acest lucru jucând acest joc”, a declarat Mihai Huzău.

Jocul cuprinde 17 nivele și are două grade de dificultate, fiind construit în același stil cu celebrul joc Angry Birds, spune Daniel Ionaș.

,,Nu le Facem Jocul Satu Mare este un joc construit în același stil cu Angry Birds, prin care jucătorii pot doborî, folosind merele, adversarii politici. Fiecărui soldăței îi aparține o culoare politică, deci va fi extrem de distractiv pentru sătmăreni să-i doboare pe cei pe care nu-i agreează. Jocul cuprinde 17 nivele și are două grade de dificultate. Deocamdată îl găsiți pe Google Play și dorim să îi dăm drumul mai repede și pe Apple Store”, a spus tânărul IT-ist Daniel Ionaș, dezvoltatorul jocului.

Mihai Huzău, candidatul PMP la Primăria Satu Mare îi invită pe sătmăreni să ,,exerseze virtual dărâmarea jocurilor politice.”

,,Dragii mei, sper că veți exersa virtual dărâmarea jocurilor politice până în data de 26, urmând ca în 27 septembrie să mergeți cu toții la vot cu un singur gând: #NuleFacemJocul”.

Jocul poate fi descărcat de AICI.

SURSA: PMP Satu Mare